Profielfoto van Designtegels.nl
Designtegels.nl
Spinveld 66, 4815 HT BREDA
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Handgemaakte Marokkaanse tegels

Marokkaanse tegels, de trend van nu! Bekijk hier hoe ze gemaakt worden en waar je ze in huis kunt plaatsen.

Marokkaanse tegels, een handgemaakt proces

Marokkaanse tegels, een eeuwenoud product. Voor iedereen die wel eens in Marrakech is geweest heeft ze vast wel gezien. Daar versieren deze prachtige tegeltjes de straat, de huizen en  alle gebouwen zowel binnen als buiten. Dan is het ook niet heel gek dat het proces van het maken van deze tegeltjes ook eeuwenoud is en nog steeds geheel met de hand plaats vindt. Een echte voorstelling kan je hier pas van maken als je onderstaand filmpje hebt gezien: 

Making of: De Zellige en Bejmat

Marokkaanse tegels bij Designtegels.nl

bij Designtegels verkopen wij ons eigen merk Azule. Wij hebben verschillende maten en vormen Marokkaanse tegeltjes. De Zellige is de meest bekende. Dit is een wandtegeltje in wel 40 verschillende kleuren. Ook de vormen verschillen: We hebben vierkant, Hexagone en Visschub. Daarnaast hebben we de Bejmat. Deze tegel is dikker en kan daarom ook op de vloer, maar ook op de wand is hij prachtig. Deze tegel is langwerpig en herken je vaak terug in het visgraat patroon. Daarnaast heeft Designtegels nog een nieuwe tegel ontwikkeld. Deze noemen wij de Platta (vanwege de platen waar deze tegel uitkomt) , deze wordt alleen verkocht bij Designtegels en kan ook zowel op de vloer als op de wand. De tegel komt in verschillende formaten. 10x10 cm, 13x13 cm en langwerpig maar breder dan de Bejmat 7,5x15 cm. Echt een unieke tegel!

Meer zien en lezen over deze tegel?

Nieuwsgierig geworden naar deze tegel? Onze website zit bomvol met inspiratie voor elke ruimte, tegel en kleur. Bekijk dus vooral onze inspiratiebank aan sfeerfoto's en projecten. Hier vind je ook meer informatie over de mogelijkheden, het plaatsen en de herkomst van deze tegel. Natuurlijk hangen ook alle kleuren en vormen in onze showrooms in Utrecht of Breda, dus kom vooral een keertje kijken dan vertellen we je er meer over!