string(1) "p"

Creatief met vorm en kleur, het kan met designtegels!

Bij Designtegels zijn we altijd op zoek naar tegels met iets bijzonders. Handgemaakt of creatieve vormen passen daarom helemaal in ons straatje.

Anders dan anders, dat doen we graag!

Bij Designtegels zijn wij altijd op zoek naar tegeltjes die we nog niet eerder gezien hebben. Natuurlijk houden we ook van de oude vertrouwde patroontegel maar hoe leuk is het om nieuwe vormen, kleuren en materialen uit te vinden?

Nieuwe fabriek, nieuwe kansen!

In Spanje hebben we een fabriek gevonden die net zo denkt als ons! Hoe gekker hoe beter. Dat is een perfecte match met Designtegels. Zie hier onze nieuwe lijn aan keramische tegels die lekker gek en anders zijn. Vrolijke kleuren en gekke vormen zijn misschien niet het eerste waar je in denkt in je huis maar het kan echt! Vooral als je ze op wat grotere oppervlaktes plaatst of het combineerd met een rustige tegel. 

Canto, Barro en Piedra

De Canto: Dit is een tegel in de vorm van een hoek. Deze tegel kan zowel op de wand als op de vloer en kan je in héél veel verschillende manieren leggen. Wat het een onwijs creatieve tegel maakt! Ook de kleuren kan je combineren, of ga voor een badkamer muur in de kleur wit. Dat maakt het helemaal grafisch!
De Piedra is het baksteentje uit Spanje. Perfect voor natte ruimtes, zwembad of buiten op je terras. Met de vrolijke kleuren of helemaal hip nu: De neutrale kleuren in combinatie met wit is het super chique!
De Barro: Een tegeltje in 2 vormen, diamand en in het vierkant. Hij lijkt vrij simpel maar schijn bedriegd, als je kleuren en vormen combineerd krijg je een geweldig lijnenspel.

kleurrijke tegels, uitzoeken maar!

Ben je benieuwd geworden naar deze tegels? Bij Designtegels kan je via de website samples bestellen om ze op je gemak thuis te bekijken of kan je in één van onze showrooms alle tegeltjes bekijken. We hebben kleine ruimtes betegeld zodat je goed kunt zien hoe ze eruit zien in een ruimte. Dus misschien tot snel!