Partner

Designtegels.nl

Designtegels verkoopt handgemaakte Portugese cementtegels en Marokkaanse, Spaanse en Mozaïek tegels. Van grafisch tot bloemenprint, oude patronen en nieuwe.

Bedrijfsoverzicht designtegels.nl

Bejmat tegels

Bejmat tegels zijn handgemaakte Marokkaanse tegels voor vloer en wand. Mooie kleurnuances geven dit product een unieke uitstraling.

Marokkaanse Bejmat tegels

Bejmat tegels (Spreek uit als: Beesjmat) zijn Marokkaanse tegels die op vergelijkbare manier worden gemaakt als onze Zelliges, platen klei worden in de oven gebakken en met de hand bewerkt tot de juiste vorm. Bejmat heb je maar in één vorm, namelijk rechthoekige. De tegel is erg dik en kan daarom zowel op de vloer als wand gebruikt worden. Doordat de tegel handgemaakt is kan de kleur per tegel iets afwijken maar dit zorgt juist voor dat authentieke effect.

Deze tegel is afgelopen tijd steeds bekender geworden, zijn vorm leent zich ook perfect om verschillende patronen te leggen. Denk aan visgraat, steensgewijs, rechtop of gewoon naast elkaar. Hierdoor kan je verassende effecten creeeren, ook in combinatie met verschillende kleuren. De tegel is geglazuurd dus hoeft niet meer bewerkt te worden na het leggen. 

Meer lezen over
'Bejmat tegels'?

meer van deze professional

Kleurrijke tegels in je tuin

Fleur je tuin op met Patroontegels! Ja, deze cementtege...

Handgemaakte Marokkaanse tegels

Marokkaanse tegels, de trend van nu! Bekijk hier hoe ze...

Azulejos, de spaanse zon in je huis!

Azulejos, de Spaanse wandtegel uit de Mediteraanse land...

Toon alle 13 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.