Buitentegels

Bezig met het maken van plannen voor in de tuin? Dan hebben we hier nog wat tegel inspiratie voor je!

Moderne of klassieke tegels voor in jouw tuin

Nu de lente ruim van start is, is het tijd om terrastegels in het zonnetje te zetten. Deze tegels kunnen namelijk een gave eigentijdse look geven aan jouw balkon of tuin.

Casa collectie

Heb je onze Casa collectie al gezien? Deze zijn zowel geschikt voor binnen als buiten en we hebben ze in vijf natuurlijke tinten. Bovendien hebben ze een fijn formaat, namelijk 7 bij 14 cm waardoor ze eenvoudig te plaatsen zijn. Ze geven veel karakter door hun matte uiterlijk en oneffenheden in het glazuur. Net alsof je in een oude Franse siertuin rondloopt!

Natuursteenlook

Ken je onze Natuursteenlook tegels al? We hebben veel verschillende formaten en kleuren die perfect zijn voor iedere tuin of terras. Het zijn sterke, keramische tegels waardoor ze uiterst geschikt zijn voor in de tuin. Ze hebben een motief dat op realistisch steen lijkt. Hierdoor krijgt ook jouw tuin een stoere uitstraling die nooit gaat vervelen!

Eyecatcher in de tuin

Ben jij een waaghals en kan jouw tuin iets spannends gebruiken? Daar houden we van! Kijk dan vooral even naar Canto tegels. Deze hebben een L-vormig formaat dat in veel verschillende motieven is toe te passen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in waanzinnige kleuren die direct de aandacht trekken. Een echte eyecatcher voor op jouw dakterras of tuin dus!

Benieuwd naar alle buitentegels?

Neem vooral een kijkje op onze website, waar je een ruim aanbod van verschillende tegels kunt vinden. Voor ieder hebben we wel iets moois zodat jouw tuin, terras of balkon weer helemaal bij de tijd is!