Tegeloutlet bij Designtegels Breda

Binnenkort houdt Designtegels de welbekende tegeloutlet in Breda en dat wil je echt niet missen! Veel mooie tegels zijn nu te koop voor een hele lage prijs.

Het is pakken wat je pakken kunt, want dit jaar staan er bij Designtegels Breda weer een heleboel tegels te popelen om voor een lage prijs de deur uit te gaan. Denk maar aan Zelliges, Platta’s, Spaanse tegels, Cementtegels, Mozaïek en Keramisch. De korting loopt hoog op en met deze prijzen kun je al die mooie tegels niet aan je voorbij laat gaan.

Genoeg voor iedereen!

De outlet in Breda is erg populair dus het is verdeeld in 3 dagen. Op donderdagavond 25 november van 18:00 tot 21:00 is er een speciale VIP-avond georganiseerd voor de mensen die er vroeg bij willen zijn. Op de donderdag moet je een ticket hebben en alle tickets zijn al uitverkocht, maar niet getreurd want vrijdag 26 november en zaterdag 27 november is het van 10:00 tot 17:00 gratis toegankelijk voor iedereen! Zaterdag loopt de korting op to wel 90%. Een super leuk uitje om je weekend mee te beginnen!

Ben jij erbij? Lees op onze website de voorwaarden, tijden en locatie en tot dan!