Profielfoto van Cinzento Custom Made®
Cinzento Custom Made®
Darwinstraat 33, 6718 XR Ede
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
08:00 - 17:00

Dit was Cinzento Custom Made® op de vt Wonen&Design beurs '23

Wij waren dit jaar van 3 t/m 8 oktober weer aanwezig op de vt Wonen&Design beurs, één van de grootste evenementen in de wereld van interieur en design. Lees het artikel voor meer...

Dit was de vt Wonen&Design beurs '23 | Cinzento Custom Made®

Dit jaar waren wij van 3 t/m 8 oktober weer aanwezig op de vt Wonen&Design beurs, één van de grootste evenementen in de wereld van interieur en design.

Wij kijken met genoegen terug op een mooie en succesvolle beursdeelname, waar wij alle trends op het gebied van houten vloeren hebben laten zien.

Wij willen alle bezoekers van onze stand hartelijk bedanken voor de interesse. Wij hopen dat u veel inspiratie heeft opgedaan en een goede indruk heeft gekregen van onze houten vloeren. Bekijk hieronder de aftermovie.

                           

Healthy Home

Begin dit jaar hebben wij ons Healthy Home concept in het leven geroepen. Tijdens de vt Wonen&Design beurs hebben wij dit concept uitgebreid onder de aandacht gebracht.

Met Healthy Home maken we duidelijk maken dat een houten vloer gezond en duurzaam is, maar ook kan bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Het harde oppervlak zorgt er namelijk voor dat stofdeeltjes eenvoudig verwijderd kunnen worden. Klik hier voor meer info over Healthy Home.

Voor overige stoffen adviseren wij het gebruik van een luchtreiniger en/of luchtbevochtiger. Onze Cinzento dealers verkopen deze apparaten bij de aanschaf van een houten vloer.

 

                          

Patroon vloeren

Tevens hebben wij op de vt Wonen&Design beurs een aantal patroonvloeren in de spotlights gezet. Denk hierbij aan het Wavepatroon, Castle patroon en het Versaille patroon. Alle patronen kunt u op de afbeelding hiernaast zien.

Meer patroonvloeren zien? Bezoek dan dan eens: www.cinzento.nl

                             Patronen Cinzento