Profielfoto van Cinzento Custom Made®

Cinzento Custom Made®

Darwinstraat 33, 6718 XR Ede
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
08:00 - 17:00

Over ons

Cinzento Custom Made® is een toonaangevend merk van Nederlandse bodem dat uitblinkt in het op maat produceren van exclusieve houten vloeren. Wij realiseren die ene unieke houten vloer, die precies aan uw wensen voldoet.

Cinzento Custom Made®
Cinzento Custom Made® is een merk van Nederlandse bodem dat uitblinkt in het op maat produceren van exclusieve houten vloeren. Het gehele proces van aanvraag, ontwerp tot uitvoering wordt in Nederland uitgevoerd. Cinzento Custom Made® is gespecialiseerd in het bewerken van eiken houten vloeren, waarbij de wens van de klant centraal staat. Wij kunnen produceren naar uw wens, omdat wij het volledige afwerkingsproces van het hout in eigen hand hebben. Hierdoor kunnen wij uw droomvloer tot in de kleinste details uitwerken.

Wij hebben al vele droomvloeren wereldwijd mogen realiseren en wij hopen dat onze website u inspireert tot het realiseren van uw droomvloer.

Daarnaast is het maatschappelijk verantwoord ondernemen een speerpunt. Wij gebruiken daarom gecertificeerde producten en houden binnen onze productie rekening met mens en milieu.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website: www.cinzento.nl.  

Dealers

laatst toegevoegd

Holland Parket Ede

Holland Parket Amersfoort

Van Den Berg Parket

De Klerk Parketvloeren

De Knoest Houten Vloeren

Maat Parket

Parketmeester Assen

Ontdek de 23 dealers