Foto: Wonennl-Cinzento-vt_wonenbeurs

Cinzento Custom Made® is aanwezig op de vt Wonen&Design beurs

Op de vt Wonen&Design beurs laten wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van houten vloeren zien. U bent natuurlijk ook welkom om gewoon inspiratie op te komen doen. Komt u ook?

26 September 2023

Cinzento Custom Made® is aanwezig op de vt Wonen&Design beurs '23.

Wij zijn verheugd u te laten weten dat wij dit jaar weer aanwezig zijn op de vt Wonen&Design beurs, één van de grootste evenementen in de wereld van interieur en design. De beurs vindt plaats van 3 t/m 8 oktober 2023 in de EXPO Greater Amsterdam te Vijfhuizen. U kunt ons vinden op stand 5.370, wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen. 

Vorig jaar waren wij ook aanwezig op de vt Wonen&Design beurs, hoe deze deelname eruit zag kunt u zien in de aftermovie.

Gebruik onze kortingscode

De organisatie heeft ons in staat gesteld om u als Cinzento volger een speciale korting te kunnen aanbieden voor toegangskaarten van de vt Wonen&Design beurs. U ontvangt namelijk € 10,- korting per toegangskaart bij gebruik van de volgende kortingscode: CINZENTO23

Bestel uw kaarten via de onderstaande knop, u kunt de kortingscode alleen hier gebruiken:

                                                    

Healthy Home

Begin dit jaar hebben wij ons Healthy Home concept in het leven geroepen. Dit concept komt uitgebreid onder de aandacht tijdens de vt wonen&design beurs. Met dit concept maken we duidelijk maken dat een houten vloer gezond en duurzaam is, maar ook kan bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Het harde oppervlak zorgt er namelijk voor dat stofdeeltjes eenvoudig verwijderd kunnen worden. Voor overige stoffen adviseren wij het gebruik van een luchtreiniger en/of luchtbevochtiger. Onze Cinzento dealers verkopen deze apparaten bij de aanschaf van een houten vloer. Wilt u meer weten over Healthy Home? Klik dan hier.

                           Healthy Home

Patroon vloeren

Tevens zetten wij op de vt Wonen&Design beurs een aantal patroonvloeren in de spotlights. Denk hierbij aan het Wavepatroon, Castle patroon en het Versaille patroon. Wij nodigen u van harte uit om deze te komen bekijken op stand G113. Wij verwelkomen u graag.

Heeft u nog geen kaarten? Bestel deze dan hier en gebruik de kortingscode: CINZENTO23. Met deze code krijgt u 10 euro korting op uw bestelling.

                            

Meer van Cinzento Custom Made®
Reacties