Profielfoto van X²O Badkamers

X²O Badkamers

Website

Over ons

Gaan voor méér badkamer, da’s ook gaan voor de badkamer die je aan iédereen wil laten zien.

X2O Badkamers

Fris aan de dag beginnen in een badkamer waarvan je niet durfde te dromen: heerlijk! Daarom gaat X²O Badkamers speciaal voor jou voor méér. Industrieel of modern? Design of landelijk? Ervaar de mogelijkheden van ons uitgebreid assortiment en krijg bovendien tot 50% korting op alle merken. Laat je online inspireren of kom naar één van onze showrooms met meer dan 70 volledig uitgeruste badkameropstellingen. 

Advies en Service op maat

Bij X²O schrijven we Service met een grote S. Onze medewerkers vormen onze basis voor succes. Als goed opgeleide badkamerspecialisten, met passie voor hun job, helpen zij je droombadkamer mee samen te stellen.

Laat je inspireren – ruim assortiment

Onze showrooms zijn 1.000m² tot 1.900m² groot en stellen tot wel 90 volledig uitgeruste
badkamersopstellingen tentoon. Stuk voor stuk totaalconcepten van badkamers opgebouwd rond badkamermeubels met bijpassende wastafels en kraanwerk. Maar ook met douches, baden en handdoekdrogers die het beeld volledig maken … zo over te nemen voor bij je thuis. Het is ook mogelijk om een badkameropstelling volledig te personaliseren naar eigen smaak.

Ruime openingstijden met koopavond

Omdat we bij X²O Badkamers weten dat het niet altijd eenvoudig is om tijd vrij te maken hebben we ruime openingsuren. Zo zijn we elke zondag open en heeft elke winkel een koopavond!

Kom zeker eens langs. Je bent altijd welkom!

Klik hier voor een overzicht van de showrooms.