Profielfoto van Tieleman Keukens

Tieleman Keukens

Korendreef 15, 3241 Middelharnis

Over ons

Tieleman Keukens is een hecht en zelfstandig familiebedrijf gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hét kookeiland van Nederland! Tieleman is een keukenspecialist die keukens levert en monteert door heel Nederland en ver daarbuiten.

Unieke showroom 

In de unieke showroom van Tieleman Keukens te Middelharnis vindt u meer dan 60 complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. Van eenvoudig, functioneel tot zeer luxueus. Van klassiek tot ultramodern.

Tieleman is pas tevreden als u 100% tevreden bent!
Tieleman Keukens gaat voor 100% klanttevredenheid, dat is de basis in het doen en denken van alle medewerkers. Al meer dan 60 jaar wordt de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen wel kent over wat er allemaal mis kan gaan met een keuken, vormt Tieleman Keukens de positieve uitzondering. U kunt erop vertrouwen dat Tieleman Keukens er alles aan doet deze eervolle positie te handhaven.

60 jaar ervaring in kwaliteit en service!
Tieleman Keukens is een bedrijf dat al ruim 60 jaar ervaring heeft op het gebied van kwaliteitskeukens. Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van de klant. Naast de particuliere markt worden ook veel aannemers en projectontwikkelaars tot de klantenkring gerekend.

Merken

Verkoopt de volgende merken
Blanco - Keller keukens - La Cornue - Mereno Keukens - Next125 - NOVY - Pando wijnkoeling - PlasmaMade - Quooker - Snaidero - Sub-Zero Wolf - Wave - 
Bekijk de artikelen van deze 12 merken