Profielfoto van NOVY

NOVY

Over ons

Novy, your kitchen's secret ingredient

Novy: Kracht, stilte en connectiviteit

Het geheime ingrediënt in uw keuken, dat zijn wij. Verwerkt in alles wat we maken, zit de stille kracht van onze kennis. Onze afzuigkappen en kookplaten zijn fluisterstil in gebruik en minimalistisch in design, gemaakt om rust te brengen in het hart van uw keuken.
Krachtig ook, gebouwd met oog voor precisie en perfectie. En zo
Ontworpen dat u kunt koken op gevoel, met dank aan slimme technologie die uw keukentoestellen laat communiceren.
Novy focust hiermee op 3 kernwaarden: kracht, stilte en connectiviteit: 

Geschiedenis

Novy heeft een rijke geschiedenis en met meer dan 110 jaar op de teller, is Novy dé specialist in hoogstaande afzuigkappen en kookplaten. Jarenlang vakmanschap en doorgedreven innovatie zijn de absolute drijfveren van Novy. Vanaf het begin werden de hoogste eisen gesteld op het gebied van design, gebruiksgemak, duurzaamheid en uiteraard stilte. De combinatie van de revolutionaire randafzuiging met geoptimaliseerde geluiddemping zorgt voor een zeer efficiënte, doch stille, afzuiging. Niet te evenaren. In al die jaren is Novy uitgegroeid tot een toonaangevend merk in keukenventilatie. Novy biedt een assortiment aan dat voor elke keukensituatie een oplossing biedt. 

Internationale speler

De ontwikkeling en productie van een Novy afzuigkap gebeurt nog altijd in Kuurne, West-Vlaanderen. Novy is dan ook marktleider op het vlak van afzuigkappen in België. Onze producten staan voor kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Vandaag werken er bij Novy zo’n tweehonderdvijftig mensen. Met het oog op verdere internationalisering, zijn er eigen filialen in Frankrijk, Duitsland, Nederland, UK en distributeurs in Oostenrijk, Italië, Spanje, Zwitserland, Tsjechië, Polen, Israël en Scandinavië.

Meer informatie
Bezoek voor meer informatie onze website: https://www.novy.com/nl-nl/