Foto: Wonennl-NOVY-Easy-90-Prestige

Stijlvolle werkbladafzuiging met draaiknoppen

De Novy Easy 90 Prestige

18 April 2024

Wat maakt Novy Easy 90 Prestige uniek 

·       Elegante zwart gepoederlakte aluminium bedieningsknoppen
·       Eén referentie voor recirculatie en afvoer naar buiten
·       Uitgebreid kookoppervlak
·       Stille, efficiënte werking dankzij de geoptimaliseerde luchtstroom
·       4 kookzones en handige functies
·       Opbouw of vlakbouw mogelijk
·       Monoblock koolstoffilter met een levensduur tot 450 kookuren
·       Eenvoudig in onderhoud

De Novy Easy 90 Prestige met artikelnummer 1866 zal beschikbaar zijn vanaf midden juni 2024.

4 Octagonale flexzones

Met de brugfunctie functie koppelt u 2 zones aan elkaar zodat u deze met één beweging kan bedienen. Zeer handig bij het gebruik van grote pannen of bijvoorbeeld een Novy grillplaat of teppanyaki. 

Gebruiksvriendelijke bediening

Het nieuwe Novy Easy-model heeft draaiknoppen aan de voorkant, waardoor het zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk is. Of je nu de warmte regelt tijdens het koken of de afzuiging bedient, deze knoppen bieden een vertrouwde ervaring, ideaal voor iedereen die de voorkeur geeft aan een meer traditionele, praktische bediening.

Uitgebreid kookoppervlak

De Novy Easy 90 Prestige, heeft met zijn 90 cm breedte, een groter kookoppervlak dat meer flexibiliteit en comfortabelere ervaring biedt. Dit ruime ontwerp vergemakkelijkt het hanteren van meerdere pannen, wat zowel het praktische aspect als het culinaire genot verhoogt.

 

2 opties, 1 referentie

Om dampen en geuren af te voeren hebt u twee opties: recirculatie van de gezuiverde lucht of een traditionele afvoer naar buiten. Afhankelijk van de woonsituatie en wensen kiest u voor de beste oplossing met één apparaat.

Recirculatie
Door te kiezen voor recirculatie wordt geen warme lucht meer afgevoerd naar buiten en bespaart u energie. De ingebouwde Pure Monoblock filter neutraliseert de sterkste geuren - zelfs vis - 95 tot 100%.

Het Pure Monoblock filter heeft een levensduur van 450 uur wat overeenkomt met 2 à 3 jaar kookplezier. Een indicatie op het toestel geeft aan wanneer het filter vervangen dient te worden. Dit filter kan eenvoudig uitgenomen worden en zit achter het vetfilter. Optioneel kan er gekozen worden voor de Novy Easy installatiekit voor recirculatie, art. 1861.820. Deze kit bevat een complete buizenset en een diffusorelement die de gezuiverde lucht verspreid terug in het plintgebied blaast.  Dankzij een eenvoudige wijziging kan de Novy Easy 90 Prestige ingesteld worden in recirculatiemodus. 

Afvoer naar buiten
Standaard is de Novy Easy 90 Prestige ingesteld op afvoer naar buiten via een afvoerkanaal.

Meer informatie
Bezoek voor meer informatie ook onze website en/of ga langs bij één van onze verkooppunten

 

 

Meer van NOVY
Reacties
Fred van Liere

Blij met deze productontwikkeling!

Vorige maand