Profielfoto van Bertazzoni

Bertazzoni

Florijnweg 23, 6883 JN Velp
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Bertazzoni is de specialist voor kook- en keukenapparatuur. Uiteindelijk begint de keuken met de keuze van de juiste kookapparatuur.

Wij zijn exclusief importeur en distributeur van Bertazzoni voor Nederland. We werken intensief samen met één van de oudste fabrikanten van Europa. Sinds 1882 heeft Bertazzoni zich ontwikkeld tot een zeer innovatieve en moderne producent.

Bertazzoni is één van de oudste fabrikanten van Europa en beschikt over uiterst moderne productiefaciliteiten en maakt gebruik van industriële toepassingen uit de autoindustrie. Hoewel 100% Italiaans is Bertazzoni zeer internationaal georiënteerd. De fornuizen, ovens, kookplaten en andere producten worden naar ruim 40 landen wereldwijd geëxporteerd.

De Bertazzoni collectie uit Italië respecteert niet alleen de Kunst van het Koken maar viert deze ook. De sympathieke wijze van engineering geeft daarom ook richting aan de uiteindelijke vorm van het kooktoestel met een uitmuntende kwaliteit en toepassingen die in de markt ook werkelijk onderscheidend zijn. Door de high-end afwerking, door de precisie engineering, door de uitzonderlijke betrouwbaarheid en duurzaamheid.