Profielfoto van Provence Keukens & Sanitair

Provence Keukens & Sanitair

Inductorstraat 26, 3903 KB Veenendaal

Over ons

BELEEF DE PROVENCE IN HUIS

Over Provence Keukens

Ervaar het gevoel zodra u over de drempel stapt; warmte, luxe, het goede, vrije leven. Het gevoel van de Provence. Wij creëren precies dat gevoel voor uw keuken, badkamer en interieur. Met hout en natuursteen, maar ook met betonciré en strakke designmeubelen. Op deze site geven we u een indruk. Maar kom het Provence-gevoel vooral beléven in onze showroom. Daar voelt u meteen wat we bedoelen.

Aanpak

Wilt u een buitengewone keuken, badkamer of interieur? Helemaal aangepast aan uw wensen en aan de situatie in uw huis? Zelf kiezen of u een badombouw van betonciré of hout wilt? Of hoe het aanrechtblad er precies uitziet?

Bij Provence kan het. We bepalen in een oriënterend gesprek eerst uw wensen qua uitstraling en looks. Daarna volgt de praktische invulling. Van uw ideeën maken we een tekening, die als basis dient voor het vervolgtraject.

Uiteindelijk staan we voor een kwaliteitseindproduct, dat volledig naar uw wensen is uitgevoerd.

Service en Onderhoud

Wanneer u kiest voor de kwaliteit van Provence, mag u uiteraard rekenen op service na aflevering van uw keuken, badkamer of interieur. Onze adviseurs staan voor u klaar met de beste tips over onderhoud. En wanneer iets niet helemaal naar wens is, zullen we onze uiterste beste doen om dat voor u op te lossen.

Maatwerk

Provence blinkt uit in kwaliteit, bijzondere ontwerpen en maatwerk. Dat luxegevoel in uw keuken, badkamer of interieur creëren we juíst door maatwerk te leveren. Een badkamermeubel dat precies past, een aanrechtblad dat één geheel vormt met uw vloer, een houten spiegel die perfect aansluit bij de balken in uw plafond. Met maatwerk geven we net die extra touch aan een toch al bijzonder en smaakvol interieur.

Contact

Het Provence-gevoel is niet te vangen in een website. Maatwerk, luxe, warmte, iets buitengewoons. Kom vooral ervaren wat we daarmee bij Provence bedoelen. Dat kan in onze showroom in Veenendaal.

PROVENCE KEUKENS, BADKAMERS, INTERIEURS
Inductorstraat 26a
3903 KB Veenendaal
T. 0318 - 54 50 30
E. info@provencekeukens.nl

Openingstijden showroom

Openingstijden: Ma/Di/Wo/Do: 09.30 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.30 – 21.00 uur Zaterdag: 09.00 – 16.30 uur

Merken

Verkoopt de volgende merken
Bekijk de artikelen van deze 4 merken