Keukenstijlen Provence Keukens

Onze keukens zijn er in vijf basisstijlen: Nice, Toulon, Avignon, Roussillon en Marseille. Mixen kan natuurlijk ook!

Provece Keukenstijlen

NICE

Nice is onze moderne basisstijl.
Een stad met een boeiend uitgaansleven, toonaangevend voor de zuidkust van Frankrijk, waar men graag gezien wordt en op de hoogte is van het nieuwste van het nieuwste. Trefwoorden:bij deze stijl zijn: vernieuwend, strak, minimalistisch.

 

TOULON

Toulon staat voor een basic stijl.
In Toulon heeft men niet dat schreeuwerige van de rest van het zuiden. Je vindt er de echte Provence, zoals er altijd al geleefd werd. Zonder poespas
Trefwoorden bij deze stijl zijn: stoer, groffe afwerking, puur natuur, no nonsense.

 

AVIGNON

Avignon betekent: klassiek wonen.
Niet voor niets is dit een stad die staat voor historie, die bekend is van de eeuwenoude brug, le pont d’Avignon. Hier hecht men aan al het goede en mooie van weleer. Trefwoorden bij deze stijl zijn: statig, herenhuiseffect, panelen, luxe, vroeger tijden.

 

ROUSILLON

Roussillon is synoniem voor landelijk wonen.Het is een van de mooiste dorpen in de Provence, waar rust heerst en je kunt genieten van het leven, gewoon door rustig om je heen te kijken. Trefwoorden bij deze stijl zijn: pure materialen, planken, paneeldeuren, eenvoudig maar warm.

 

MARSEILLE

Marseille is de industriële look van Provence. Deze bruisende havenstad staat bekend om zijn industrie en scheepsbouw, om ijzer, om stoer, maar ook om een heleboel ‘jeu’. Trefwoorden bij deze stijl zijn: technisch hoogstaand, loft, industrieel pand, metalen, experimenteel.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een van de stijlen of eens langskomen voor een afspraak: vul dan het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.