Vasco Group NV

Partner

Je kent VASCO wellicht als marktleider in badkamerradiatoren en producent van designradiatoren in Europa.

VASCO

Maar daar blijft het niet bij. Sinds een aantal jaar zijn ze bij VASCO bovendien gekend leverancier van stille ventilatiesystemen. Bij al deze activiteiten spelen ze in op het toenemend ecologisch bewustzijn. VASCO blijft investeren in nieuwe duurzame producten die niet alleen design uitstralen, maar ook een efficiënter energiebeheer bevorderen. VASCO is tot slot ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd, wat wijst op VASCO's engagement inzake goed milieu- en kwaliteitsmanagement. 

Vasco radiatoren

Vasco radiatoren zijn ontworpen vanuit een lange termijn visie. Optimale warmteafgifte en superieure kwaliteit zijn de basis van het ontwerpproces. Alle producten worden vormelijk nauwkeurig bestudeerd zodat lasnaden, ophangingen, aansluitingen, ontluchter, zo weinig mogelijk storen. Een cataforetische grondlak (zoals in de automobielindustrie) en een eindafwerking van elektrostatisch aangebrachte epoxy-polyestercoating staan garant voor een perfecte afwerking in diverse hedendaagse kleuren en structuren. (RAL-kleuren, metaalkleuren (structuur), natuurkleuren (mat)).

Vasco biedt de klant een garantie van 10 jaar op de lak en de waterdichtheid. Bovendien beschikt Vasco over het ISO 9001 en ISO 14001 kwaliteitscertificaat.

Vormgeving
De vormgeving is gebaseerd op het feit dat Vasco radiatoren een lange levensduur hebben. Een architecturale vormgeving die losstaat van vluchtige trends of modestijlen. Vormgeving is een proces waarbij het product herleid word tot zijn essentie, ontdaan van alle overbodigheden. Design is een zoektocht naar de authenticiteit. Deze gedachtegang staat garant voor een aantal integere karaktervolle radiatoren, producten van deze tijd maar toch tijdloos. Dit is ook de reden waarom diverse Vasco radiatoren gerenommeerde internationale designprijzen in de wacht hebben gesleept; Red Dot Design Award, IF award, Design Plus Award, Designpreis Deutschland, Fnas d’ or, Henry van de Velde Label.

Tijdloos karakter
Een ingetogen neutrale vormgeving maakt het mogelijk dat Vasco radiatoren in eender welk interieur tot hun recht komen: een strak minimalistische ruimte, een high-tech kantoor, een gezellige huiskamer of een klassiek historisch gebouw. Design dat opvalt door zijn soberheid, is in staat elke stijlconfrontatie aan te gaan. Een absolute noodzaak voor producten die gedurende lange tijd in een interieur aanwezig zijn. Deze designkwaliteit maakt, samen met zijn duurzame, functionele opbouw, de Vasco- radiatoren uniek voor toepassingen in badkamer, keuken, hal en woonkamer.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.vasco.eu

ARTIKELEN

Comfort Collection

Vernieuwde lijn design radiatoren voor het middensegment.

Snel en elektrisch verwarmen!

Turbo boost voor een extra snelle opwarming met de Vasco Blower.

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Kruishoefstraat 50
B-3650 DILSEN-STOKKEM
3289790411
Valerie.witters@vasco.eu
www.vasco.eu
MEER INFORMATIE?
ARTIKELEN

Comfort Collection

Vernieuwde lijn design radiatoren voor het middensegment.

Snel en elektrisch verwarmen!

Turbo boost voor een extra snelle opwarming met de Vasco Blower.

Arche Bad

Puur warmtegenot in de badkamer met de Vasco Arche Bad radiator.

Niva

Sober maar vol karakter, discreet maar één en al stijl. Dat is ongetwijfeld de vlakke NIVA met strakke belijning.

FlatLine Collectie

Vasco lanceert FlatLine collectie radiatoren. Warmte in een strak designjasje.

De flinterdunne ONI

De Vasco ONI is de nieuwste radiator in Vasco's aluminium range. De flinterdunne radiator heeft een afgeronde vorm met of zonder handdoekuitsparingen.

Cocos Plus

VASCO introduceert de compacte designradiator Cocos Plus.

Vintage

Het verleden vormt voor veel interieurarchitecten en inrichters de inspiratie voor de aankleding en inrichting van een ruimte. Traditionele ontwerpen, 'klassiek...

Beams

Beams is een designradiator waarin vormgeving en vindingrijkheid elkaar perfect vinden.

Bryce Plus

U zoekt een radiator met een boeiend, authentiek design? Ontdek dan de architecturale Bryce Plus.

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Kruishoefstraat 50
B-3650 DILSEN-STOKKEM
3289790411
Valerie.witters@vasco.eu
www.vasco.eu

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media