De Eerste Kamer

Partner

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

Kenmerken De Eerste Kamer

- Originele badkamershowroom met complete badkamers;
- Badkamerspecialisten met veel ervaring op het gebied van montage en installatie;
- Modern en vooruitstrevend maar tegelijkertijd verzorgend en servicegericht.

ARTIKELEN

Moderne design badkamer

Deze badkamer is heerlijk licht, waardoor de ruimte extra groot lijkt. Kenmerkend zijn de strakke vormen in de badkamer.

DEK-design Wall

Geniet dagelijks van de DEK-design Wall in uw badkamer. Want design, warmte en functionaliteit vormen samen een eenheid.

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Amersfoortsestraat 33
3772 CG BARNEVELD
0342492720
info@eerstekamerbadkamers.nl
www.eerstekamerbadkamers.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN

Moderne design badkamer

Deze badkamer is heerlijk licht, waardoor de ruimte extra groot lijkt. Kenmerkend zijn de strakke vormen in de badkamer.

DEK-design Wall

Geniet dagelijks van de DEK-design Wall in uw badkamer. Want design, warmte en functionaliteit vormen samen een eenheid.

Prachtige badkamer

Genieten en ontspannen, dat is het motto voor deze prachtige badkamer.

Beton Ciré badkamer

Met Beton Ciré in de badkamer ontstaat er een ontspannen wellness sfeertje. Het materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en past goed in zowel moderne als l...

Mooie badkamers

Mooie badkamers kenmerken zich door kwalitatief hoogwaardige materialen, onderscheidende details en een zeer nette afwerking. Samen vormt het een geheel.

Landelijke badkamer

Bij een landelijke woning past een landelijke badkamer. In deze badkamer zijn de kleuren en materialen aangepast op de woonstijl van de zeer oude woning. Hee...

Design badkamer

In deze design badkamer is de zwevende wastafel een echte blikvanger. Puur maatwerk waarin de liefde zichtbaar is voor mooie materialen.

Stijlvolle badkamer

Deze stijlvolle badkamer is met veel zorgvuldigheid tot stand gekomen. Over elk detail is nagedacht en dat is te zien! Het vrijstaande bad en zwevende badkam...

Sfeervolle badkamers

Sfeervolle badkamers ontstaan door de kiezen voor een goede combinatie van kleuren en materialen. Met stijlvolle verlichting onderschrijven we de sfeer.

Exclusief genieten

Deze exclusieve badkamer is ingericht met schitterende design producten. De gebruikte kleuren en materialen zijn perfect op elkaar afgestemd.

Wellness badkamer

Bij Wellness denken we aan ontspannen genieten in een sfeervolle badkamer. In deze badkamer zijn de ronde moaziëkwanden bij de douche bijzonder chique. ...

Beton Ciré

In deze designbadkamer zijn de wanden bekleed met Beton Ciré. Met deze sfeervolle wandbekleding ontstaat er direct een warm wellness gevoel. Wilt u liever een ...

Exclusieve badkamer

In deze exclusieve badkamer staat een schitterend badkamermeubel met twee opzetwastafels. De warme kleur van het houten badkamermeubel past uitstekend bij de na...

Luxe badkamer

Deze luxe badkamer oogt bijzonder sfeervol. Het badkamermeubel met opzetwastafels is op maat gemaakt en loopt door tot over de achterzijde van het bad. De ba...

Complete badkamer

In deze badkamer is een luxe douche, designradiator, toilet en modern badkamermeubel aanwezig. Doordat het toilet in de hoek is geplaatst, ontstaat er meer ruim...

Slaapkamer met Wellness

Het is heerlijk om in de slaapkamer een wellness ruimte te creëren! In deze prettige, huiselijke omgeving vinden we rust en ontspanning.

Modern met marmer

Op de vloer en achterwand van deze moderne badkamer zien we keramische tegels met een marmerlook. Het luxe wastafeleiland past perfect in deze setting.

Pure Wellness

Deze riante whirlpool van Cleopatra ligt zeer comfortabel. Het bad is voorzien van een Spa- en Hydro systeem voor totale ontspanning van het lichaam.

Masterbadkamer

In een masterbadkamer zien we graag hoogwaardige, luxe producten. Daarnaast mag de masterbadkamer met mooie details exclusiviteit uitstralen.

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Amersfoortsestraat 33
3772 CG BARNEVELD
0342492720
info@eerstekamerbadkamers.nl
www.eerstekamerbadkamers.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media