Partner

Thebalux BV

De badkamer van uw dromen? Uw badkamer is pas áf met een Thebalux badmeubel.

Website
algemene informatie

Thebalux Badkamermeubelen

Fraaie en praktische badkamermeubelen waarvan u jaren kunt genieten. Alle badkamermeubels van Thebalux worden in Nederland geproduceerd. Elk badkamermeubel is volledig vervaardigd van hoogwaardig plaatmateriaal en voorzien van kwaliteitsbeslag.

Een compleet programma aan badmeubels in vele maten. Luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, design spiegels en praktische spiegelkasten.

Nieuwsgierig naar de producten? U kunt meteen terecht op de website www.thebalux.nl. 

Thebalux is een toonaangevende aanbieder op het gebied van badkamermeubelen uit Nederland. Al jaren verantwoordelijk voor een groot marktaandeel in de badkamermeubelmarkt in de Benelux! 

Uw badkamer is pas áf met Thebalux, fraaie en praktische badkamermeubelen waarvan u jaren kunt genieten. Een compleet programma aan badmeubels in vele maten. Luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, design spiegels en praktische spiegelkasten. Alle badkamermeubelen van Thebalux worden in Nederland geproduceerd. Ze zijn volledig vervaardigd van hoogwaardig plaatmateriaal en voorzien van kwaliteitsbeslag. Ruim 400 sanitairspecialisten in Nederland, België en Duitsland geven u graag deskundig advies hoe u met Thebalux uw badruimte geheel volgens uw persoonlijke smaak kunt inrichten. De vele mogelijkheden binnen het uitgebreide programma zorgen ervoor dat u bij Thebalux altijd kunt slagen.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website
artikelen

Thebalux Badmeubel Beat 2.0

Thebalux introduceerde onlangs de nieuwe serie Beat 2.0. Een breed programma badkamermeubelen leverb...

Wastafel Fresco in Naturel Oak

Toon alle 25 artikelen
nieuws

Keramische wastafel Fresco

24 Januari 2018

Solid X design badkamermeubel

13 September 2017
Toon alle 2 nieuwsberichten
collecties
Thebalux BV heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Hoge Balver 19
7207 BR ZUTPHEN

0575588333RECENSIES
CONTACT
Hoge Balver 19
7207 BR ZUTPHEN

0575588333