Profielfoto van Thebalux

Thebalux

Hoge Balver 19, 7207 BR Zutphen

Over ons

De badkamer van uw dromen? Uw badkamer is pas áf met een Thebalux badmeubel.

Thebalux Badkamermeubelen

Thebalux is een Nederlandse badmeubel-fabrikant opgericht in 1995. Doorlopend ontwikkelen en produceren wij badkamermeubilair waarbij kwaliteit, design en ecologische ethiek hoog in het vaandel staat.

Fraaie en praktische badkamermeubelen waarvan u jaren kunt genieten. Alle badkamermeubels van Thebalux worden in Nederland geproduceerd. Elk badkamermeubel is volledig vervaardigd van hoogwaardig plaatmateriaal en voorzien van kwaliteitsbeslag.

Een compleet programma aan badmeubels in vele maten. Luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, design spiegels en praktische spiegelkasten.

Nieuwsgierig naar de producten? U kunt meteen terecht op de website www.thebalux.nl. 

Thebalux is een toonaangevende aanbieder op het gebied van badkamermeubelen uit Nederland. Al jaren verantwoordelijk voor een groot marktaandeel in de badkamermeubelmarkt binnen de Benelux! 

Uw badkamer is pas áf met Thebalux, fraaie en praktische badkamermeubelen waarvan u jaren kunt genieten. Een compleet programma aan badmeubels in vele maten. Luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, design spiegels en praktische spiegelkasten. Alle badkamermeubelen van Thebalux worden in Nederland geproduceerd. Ze zijn volledig vervaardigd van hoogwaardig plaatmateriaal en voorzien van kwaliteitsbeslag. Ruim 400 sanitairspecialisten in Nederland, België en Duitsland geven u graag deskundig advies hoe u met Thebalux uw badruimte geheel volgens uw persoonlijke smaak kunt inrichten. De vele mogelijkheden binnen het uitgebreide programma zorgen ervoor dat u bij Thebalux altijd kunt slagen.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website.
Bekijk ons Thebalux Lookboek!Nieuwe productielocatie Thebalux badkamermeubelen
Thebalux Showroom Zutphen