Profielfoto van Martinique badkamers

Martinique badkamers

Ariane 16, 3824 MB AMERSFOORT

Over ons

In onze showrooms hebben wij verschillende klassieke en moderne badkamers. Zo kunt u een idee krijgen van wat er zoal door Martinique Badkamers

Over ons


Maatwerk badkamer Amersfoort en omstreken


In onze showrooms hebben wij verschillende klassieke en moderne badkamers. Zo kunt u een idee krijgen van wat er zoal door Martinique Badkamers in Amersfoort gerealiseerd kan worden. Of u nu juist op zoek bent naar een hele nieuwe badkamer of uw huidige badkamer wilt renoveren, bij Martinique Badkamers in Amersfoort bent u aan het juiste adres. Wij kunnen een badkamer volledig voor u op maat maken en monteren dit ook nadat het gehele traject door ons van ontwerp tot ontwikkeling voor u is uitgestippeld.
De installatie en montage van uw complete badkamer zal worden gedaan door een ervaren team van deskundige medewerkers van Martinique Badkamers in Amersfoort. Martinique Badkamers neemt in feite alles wat komt kijken bij het installeren van een nieuwe badkamer uit uw handen. U heeft dan ook één aanspreekpunt en dat is wel zo handig!
Verder kunt u bij Martinique Badkamers in Amersfoort terecht voor meer dan alleen badkamers. Wij hebben dan ook een uitgebreide sanitair afdeling waar u terecht kunt voor heel veel verschillende producten. Dit loopt uiteen van wandclosets tot de Geberit Aqua Clean. Maar dat is nog niet alles! Wij kunnen u namelijk ook helpen als u op zoek bent naar tegels. Of het nou zwarte vloertegels zijn, toilettegels of keukentegels, Martinique Badkamers is uw adres.  Meer informatie??  NEEM CONTACT OP

Badkamers Amersfoort


Bent u op zoek naar een badkamer met stijl en sfeer? Martinique Badkamers is gevestigd in Amersfoort en helpt u daar graag bij. Sinds 1998 bestaat Martinique Badkamers en is begonnen in Home en Lifestyle de Havenaer. De naam van Martinique Badkamers is ontstaan uit een samenvoeging van de namen van de eigenaren: Martijn en Monique van Maanen. Samen hebben wij een passie voor landelijke en moderne exclusieve badkamers. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor elke vorm van badkamers evenals sanitair.

Landelijke- & moderne badkamers in Amersfoort


Wist u dat Martinique Badkamers in Amersfoort exclusieve klassieke en moderne badkamers levert op basis van een aantal specifieke punten. Zo stucen wij graag uw badkamer met beton cire zodat uw badkamer er prachtig gestuct uitziet. Daarnaast leveren we op maat gemaakte douchedeuren en nog veel meer. Elke klant krijgt van ons zeer uitgebreid aandacht en zo krijgt de klant de gewenste droombadkamer die altijd exclusief is.
Naast sanitair, badkamers en tegels hebben wij ook een breed aanbod van divers meubilair voor in de badkamer. Zo hebben we badmeubels van teak en andere houtsoorten. Dit alles van bekende en kwalitatief hoogstaande merken. Wij nodigen u dan ook uit om snel een kijkje te komen nemen in onze showroom waar u een goed idee krijgt waar Martinique Badkamers in Amersfoort voor staat.
U bent van harte welkom in onze badkamer showroom te Amersfoort. U kunt bij ons terecht voor een volledig advies en uiteraard een heerlijk bakje koffie. Bel 033-246 44 70 voor direct telefonisch contact. U kunt ons ook per mail bereiken of het contactformulier verzenden. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 17:00

Kom kijken in showroom
Ariane 16
3824 MB Amersfoort
T: 033-24 644 70

E: info@martiniquebadkamers.nl

Artikelen

meest recent
Bekijk alle 8 artikelen

Merken

Verkoopt de volgende merken
Hansgrohe - Hotbath - Thebalux - 
Bekijk de artikelen van deze 3 merken