Profielfoto van Martinique badkamers

Martinique badkamers

Ariane 16, 3824 MB AMERSFOORT

Over ons

In onze showrooms hebben wij verschillende klassieke en moderne badkamers. Zo kunt u een idee krijgen van wat er zoal door Martinique Badkamers

Over ons


Maatwerk badkamer Amersfoort en omstreken


In onze showrooms hebben wij verschillende klassieke en moderne badkamers. Zo kunt u een idee krijgen van wat er zoal door Martinique Badkamers in Amersfoort gerealiseerd kan worden. Of u nu juist op zoek bent naar een hele nieuwe badkamer of uw huidige badkamer wilt renoveren, bij Martinique Badkamers in Amersfoort bent u aan het juiste adres. Wij kunnen een badkamer volledig voor u op maat maken en monteren dit ook nadat het gehele traject door ons van ontwerp tot ontwikkeling voor u is uitgestippeld.
De installatie en montage van uw complete badkamer zal worden gedaan door een ervaren team van deskundige medewerkers van Martinique Badkamers in Amersfoort. Martinique Badkamers neemt in feite alles wat komt kijken bij het installeren van een nieuwe badkamer uit uw handen. U heeft dan ook één aanspreekpunt en dat is wel zo handig!
Verder kunt u bij Martinique Badkamers in Amersfoort terecht voor meer dan alleen badkamers. Wij hebben dan ook een uitgebreide sanitair afdeling waar u terecht kunt voor heel veel verschillende producten. Dit loopt uiteen van wandclosets tot de Geberit Aqua Clean. Maar dat is nog niet alles! Wij kunnen u namelijk ook helpen als u op zoek bent naar tegels. Of het nou zwarte vloertegels zijn, toilettegels of keukentegels, Martinique Badkamers is uw adres.  Meer informatie??  NEEM CONTACT OP

Badkamers Amersfoort


Bent u op zoek naar een badkamer met stijl en sfeer? Martinique Badkamers is gevestigd in Amersfoort en helpt u daar graag bij. Sinds 1998 bestaat Martinique Badkamers en is begonnen in Home en Lifestyle de Havenaer. De naam van Martinique Badkamers is ontstaan uit een samenvoeging van de namen van de eigenaren: Martijn en Monique van Maanen. Samen hebben wij een passie voor landelijke en moderne exclusieve badkamers. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor elke vorm van badkamers evenals sanitair.

Landelijke- & moderne badkamers in Amersfoort


Wist u dat Martinique Badkamers in Amersfoort exclusieve klassieke en moderne badkamers levert op basis van een aantal specifieke punten. Zo stucen wij graag uw badkamer met beton cire zodat uw badkamer er prachtig gestuct uitziet. Daarnaast leveren we op maat gemaakte douchedeuren en nog veel meer. Elke klant krijgt van ons zeer uitgebreid aandacht en zo krijgt de klant de gewenste droombadkamer die altijd exclusief is.
Naast sanitair, badkamers en tegels hebben wij ook een breed aanbod van divers meubilair voor in de badkamer. Zo hebben we badmeubels van teak en andere houtsoorten. Dit alles van bekende en kwalitatief hoogstaande merken. Wij nodigen u dan ook uit om snel een kijkje te komen nemen in onze showroom waar u een goed idee krijgt waar Martinique Badkamers in Amersfoort voor staat.
U bent van harte welkom in onze badkamer showroom te Amersfoort. U kunt bij ons terecht voor een volledig advies en uiteraard een heerlijk bakje koffie. Bel 033-246 44 70 voor direct telefonisch contact. U kunt ons ook per mail bereiken of het contactformulier verzenden. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 17:00

Kom kijken in showroom
Ariane 16
3824 MB Amersfoort
T: 033-24 644 70

E: info@martiniquebadkamers.nl

Artikelen

meest recent

Moderne badkamers volledig afgestemd op

Martinique Badkamers is een totaalleverancier voor uw badkamer. Wij leveren diverse moderne badkamers speciaal op uw wensen afgestemd en voor een goede indruk van wat er zoal mogelijk is nodigen we u graag uit in onze badkamer showrooms.Onze exclusieve moderne badkamers kunnen geleverd worden zoals u wilt. Wilt u zwarte vloertegels, een gestucte badkamer, een Geberit Aqua Clean of kwalitatieve hoogstaande wandclosets? Klop bij ons aan en wij maken het voor u werkelijkheid en dat uiteraard allemaal passend binnen uw budget.Martinique werkt voor de moderne badkamer met Europese kwaliteitsmerken. Veel van de materialen die wij gebruiken komen uit Italië, het designland bij uitstek. Door te werken met andere merken en materialen kun je een badkamer realiseren geheel naar eigen wens die niet op elke hoek van de straat te koop is.

Martinique badkamers

Landelijke badkamers volgens uw eig

Martinique badkamers denkt graag met u mee over allerlei soort badkamers, maar u kunt natuurlijk een voorkeur hebben voor badkamers in landelijke stijl. Hierin zijn wij graag uw partner. In onze badkamer showrooms hebben we verschillende badkamers in landelijke stijl opgesteld voor u. Zo krijgt u een idee van wat er zoal onder een badkamer in landelijke stijl valt. Verder hebben wij ook verschillende maatoplossingen voor badkamers in landelijke stijl die helemaal worden afgestemd op uw wensen. Onze collectie aan badkamers in landelijke stijl bestaan vooral uit producten van St. James, Aqua Prestige en Heck Badkamers en bij het maken van een badkamer in landelijke stijl zullen we deze producten dan ook veel gebruiken en adviseren. Wij bieden ook de mogelijkheid om landelijke bad meubels op maat te maken. Denk hierbij dan aan een robuust eiken meubel met natuurstenen opzet kommen.

Martinique badkamers
Bekijk alle 5 artikelen