Profielfoto van Mijn BAD Sanitairspecialist

Mijn BAD Sanitairspecialist

Postbus 361, 8000 AJ Zwolle

Over ons

Onder Mijn BAD Sanitairspecialist hebben de top sanitairshowrooms van Nederland zich verenigd om de consument het beste te bieden op sanitairgebied, zowel in product als in ervaring. 

Service

De Sanitairspecialist heeft een vakman die je graag adviseert en ervoor zorgt dat jouw droombadkamer zorgeloos en perfect bij jou wordt geïnstalleerd. Met eigen private labels en speciale concepten als Mijn BAD Vitaal biedt hij je bovendien extra voordeel en expertise.

Met de enorme vakkennis van Mijn BAD Sanitairspecialist bieden ze het beste bieden op sanitairgebied, zowel in producten als in service. Niet alleen hebben ze een ruim aanbod in sanitair en accessoires, Mijn BAD Sanitairspecialist vertaalt jouw wensen naar een optimaal advies, in een goed ontwerp. Ze zorgen dat alle onderdelen op tijd binnen zijn en maken dit af met een perfecte montage.

Mijn BAD Sanitairspecialist

Je kunt niet alleen bij Mijn BAD Sanitairspecialist terecht voor een volledig nieuwe badkamer: ook wanneer je jouw bestaande badkamer wilt aanpassen ben je bij Mijn BAD Sanitairspecialist aan het juiste adres. Ze bieden een breed assortiment voor de scherpste prijs dankzij het brede, internationale samenwerkingsverband (meer dan 2000 winkels totaal in Europa). 
Vind een Mijn BAD Sanitairspecialist bij jou in de buurt en kom langs in één van de showrooms om de sfeer te proeven.

Dealers

laatst toegevoegd

Hendriks s-Heerenberg

D Achteromme

Bouwcenter Nobel Haaksbergen

Design Sanitair Shop

Baden Baden Interior

KBK Breukelen

Ontdek de 44 dealers