Profielfoto van Martinique badkamers

Martinique badkamers

Ariane 16, 3824 MB AMERSFOORT

Wij verkopen o.a. de volgende merken

Hierbij een overzicht van de diverse fabrikanten/merken die op Wonen.nl met artikelen vermeld staan. Je kunt bij deze merken veel inspiratie opdoen. Alle informatie staat bij elkaar om tot je ideale droomhuis te komen.

Ook vind je bij veel merken een overzicht van een verkooppunt waardoor je altijd een showroom in de buurt kunt bezoeken.

ACO

Edisonstraat 55
7006 RA  Doetinchem

ACO is marktleider op het gebied van watermanagement. Wij beschikken over een breed productenpakket en bieden oplossingen van het douchegootje bij jou thuis tot aan oplossingen voor de afvoer van regenwater in je tuin tot de afwatering bij Schiphol voor de zware jumbojets.

Meer informatie

Hansgrohe

Naritaweg 126
1043 CA  Amsterdam

Hansgrohe is het A-merk voor douches, badkamerkranen en keukenkranen. Kwaliteit, duurzaamheid, gemak en design staan voorop.

Meer informatie

Hotbath

Nieuwland Parc 210
2952 DC  Alblasserdam

Hotbath is een Nederlandse onderneming en bestaat uit een internationaal team van specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerpen, kraanproductie.

Meer informatie

Sunshower ontwikkelt producten voor in de badkamer die of directe infraroodwarmte of veilig zonlicht afgeven welke bijdragen aan gezondheid & geluk.

Meer informatie

Overige Merken

Hierbij een overzicht van diverse andere merken waarvan de producten ook op de Nederlandse markt te vinden zijn. Veel van deze merken zijn ook terug te vinden in de showrooms van de Verkooppunten.

Thebalux

Zutphen