Hansgrohe Nederland

Partner

Hansgrohe is het A-merk voor douches, badkamerkranen en keukenkranen. Kwaliteit, duurzaamheid, gemak en design staan voorop.

Hansgrohe: zorgeloos en duurzaam badkamerplezier

Hansgrohe brengt plezier in de badkamer en keuken. Sinds 1901 zijn de passie voor water en innovaties de inspiratie om dit plezier steeds weer te vergroten. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel, wat leidt tot minimaal waterverbruik en maximaal gebruiksgemak. In de douches en kranen van het familiebedrijf Hansgrohe komen techniek en design samen in perfecte functionaliteit.

Innovatief

Hansgrohe is al 115 jaar bijzonder innovatief. Vele voor eenieder bekende doucheproducten en –technieken zijn voor het eerst door Hansgrohe op de markt gebracht, zoals bijvoorbeeld de glijstang aan de muur, de verstelbare douchekop of de joystick-kraanbediening. Wist u dat Hansgrohe in 2016 in de top 10 staat van de iF design company ranking en daarmee de nummer 1 in de sanitairbranche is?

Kwaliteitsgarantie

De Hansgrohe douches en kranen zijn ontwikkeld in Duitsland na jarenlang onderzoek en uitvoerig testwerk. Dit leidt tot bijzonder hoogwaardige kwaliteit, waarvan u jarenlang zorgeloos plezier heeft. Hansgrohe biedt u dan ook een fabrieksgarantie van vijf jaar op elk individueel product.


Ultiem gebruiksgemak en comfort

 • Intuïtieve douche- en kraanbediening met Select-drukknoppen
  Met Hansgrohe Select bedient u uw douche of kraan met een simpele druk op de knop. Bijzonder gemakkelijk, ook met vuil of zeep aan uw handen. Dankzij de Select-knop op uw douchekop wisselt u van straalsoort. Met de Select-knoppen op uw kraan of thermostaat selecteert u verschillende douchefuncties. U kunt uw hoofd- en handdouche zelfs gelijktijdig aanzetten, zodat u van meerdere stralen tegelijk kunt genieten. Uit onderzoek van TRND (januari 2015) blijkt dat maar liefst 99% van de Nederlandse en Vlaamse testers volledig overtuigd is van deze Select-technologie! Ga naar www.hansgrohe.nl/select en bekijk de video's.

 • Comfortzone: de ideale kraanhoogte
  Diverse wastafelkranen van Hansgrohe zijn verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes. Zo kunt afwegen welke bewegingsruimte u wenst, passend bij uw type wastafel. Zo is er altijd wel een mooie kraan die aan uw wensen voldoet.

 • QuickClean anti-kalksysteem
  De siliconennopjes op de douchekoppen en aan het uiteinde van de kranen zijn bij Hansgrohe zo gemaakt dat u deze kalkvrij kunt houden door er simpelweg regelmatig even over te wrijven met uw vingers. Vervelend schrobwerk of schoonmaken van zeefjes hoeft dus niet meer. Dankzij dit QuickClean anti-kalksysteem blijven uw producten bovendien veel beter en langer functioneren: u behoudt de fijne gelijkmatige waterstraal en heeft vele jaren plezier van uw Hansgrohe kwaliteitsproducten.


Water en energie besparen

Comfortabel douchen terwijl u toch water, energie en daarmee kosten bespaart? Dat is realistischer dan u denkt. Douche- en kranenspecialist Hansgrohe heeft namelijk een aantal slimme technieken ontwikkeld die hierbij helpen:

 • EcoSmart waterbesparing
  Dankzij de innovatieve Hansgrohe EcoSmart technologie wordt de doorstroom van het water begrenst door middel van een speciale perlator. Hierdoor verbruiken wastafelkranen slechts 5 liter per minuut en douches 6 tot 9 liter per minuut. Een waterbesparing tot maar liefst 60%, zonder verlies van gebruikscomfort.

 • Energiezuinig met CoolStart
  Standaard kranen gebruiken direct warm water wanneer de kraan vanuit de middenstand wordt open gezet. Uw warmwatervoorziening slaat dan direct aan. De CoolStart technologie van Hansgrohe zorgt ervoor dat uw wastafelkraan ‘koud opstart’ vanuit deze middenstand. Alleen wanneer u de greep van uw kraan actief opzij draait, wordt er heet water bijgemengd. Een vierpersoons-huishouden kan hierdoor op jaarbasis meer dan €100 aan energiekosten besparen.

 • AirPower luchttoevoer
  Dankzij de zogenaamde AirPower techniek wordt er lucht in plaats van kostbaar water gebruikt om de kracht en het volume van de waterstraal te vergroten. Het principe: via de straalplaat van uw douchekop wordt lucht aangezogen en bruisend in het water geïnjecteerd. Uw waterstraal voelt aan als een heerlijk warme, zachte regenbui, dankzij de efficiënte verdeling van het water.

Dankzij de innovatieve EcoSmart, CoolStart en AirPower technologieën van Hansgrohe bespaart u dus niet alleen water, maar ook energie. Duurzame oplossingen, vriendelijk voor het milieu en uw portemonnee, zonder verlies van douchecomfort. Kijk voor meer informatie op www.hansgrohe.nl.

 

ARTIKELEN

Focus keukenmengkranen

De keukenkraan wordt dagelijks zo´n 90 keer bediend.

Metris ComfortZone

De nieuwe Metris kranenserie van de kranen- en douchespecialist Hansgrohe biedt meer individuele bewegingsruimte onder de wastafelkraan.

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Handelsweg 45
1525 RG WESTKNOLLENDAM
0756461400
info@hansgrohe.nl
www.hansgrohe.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN

Focus keukenmengkranen

De keukenkraan wordt dagelijks zo´n 90 keer bediend.

Metris ComfortZone

De nieuwe Metris kranenserie van de kranen- en douchespecialist Hansgrohe biedt meer individuele bewegingsruimte onder de wastafelkraan.

CoolStart wastafelkranen

Een kosten- en milieubewustere omgang met energie en water worden met het oog op de klimaatverandering steeds belangrijker.

PuraVida

PuraVida brengt met haar wit-chromen oppervlak (DualFinish) een nieuwe designdimensie in de wereld van de badkamer.

Focus ComfortZone

De wastafelmengkranen uit de aantrekkelijk geprijsde serie Focus van Hansgrohe vielen altijd al op door hun elegante, slanke uitstraling.

Croma Select S 280 Showerpipe

Geniet van comfortabel en groots doucheplezier onder de Croma Select S 280 Showerpipe!

Croma/ Crometta

Met de Crometta 85 Vario/ Unica'Crometta doucheset verfraait u uw badkamer met hoogwaardige Hansgrohe kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. De Crometta 8...

Raindance Select E120

Met de Hansgrohe Raindance Select E 120 handdouche is er voor ieder moment en iedere behoefte de juiste douche.

Talis Select kranen

Het water bij de wastafel bedienen met één druk op de knop: dat kan met de nieuwe Talis Select wastafelmengkranen van Hansgrohe.

Ecostat Select

Ecostat Select is de thermostaatrevolutie van Hansgrohe. De nieuwe thermostaat biedt een nieuw design, het kraanhuis is volledig geïsoleerd waardoo...

Axor Starck Organic

De nieuwe badkamercollectie van Axor verenigt een organisch-minimalistisch design met een bijzonder zinnenprikkelende beleving van water. Axor Starck Organic...

Raindance Select S 240

Met de nieuwe Raindance Select S 240 2jet Showerpipe wordt de nieuwe vorm van optimaal doucheplezier en comfort bereikbaar voor iedere badkamer. Met deze douch...

ShowerTablet Select 300

ShowerTablet Select 300 van Hansgrohe: douchen met één druk op de knop, eenvoudig de temperatuur instellen en alles bij de hand.

Hansgrohe ShowerSelect

Doucheplezier met één druk op de knop. Nieuwe Hansgrohe ShowerSelect inbouwthermostaat met Fixfit slangaansluiting en Porter douchehouder.

Croma Select handdouche

Wissel met één druk op de knop tussen de drie verschillende straalsoorten van de nieuwe Croma Select douches – voor meer douchecomfort voor iedereen!

Croma Select hoofddouche

Met de nieuwe Croma Select hoofddouches en Showerpipes zet Hansgrohe nieuwe maatstaven in comfortabel en betaalbaar doucheplezier.

Axor Citterio E

De Axor Citterio E kranen worden gekenmerkt door een uitgebalanceerd contrast van zachte vormen, heldere lijnen en precieze oppervlakken.

Axor Universal Accessoir

Axor Universal accessoires: een uitgebreid accessoiressysteem dat bestaat uit grepen, rails en planchetten, multifunctioneel en universeel toepasbaar.

Metris Select keukenmeng

Eenvoudig te gebruiken en meer bewegingsvrijheid: de nieuwe Metris Select keukenmengkranen combineert een uittrekbare vuistdouche met ingebouwde Select-knop

Axor Starck V

Axor Starck V: Deze kraan met transparant glazen uitloop laat in werking een fascinerende draaikolk zien en zorgt voor een nieuwe ervaring bij de wastafel.

Hansgrohe ShowerTablet Select

Twee in één: Hansgrohe ShowerTablet Select 700 Intelligente douchebediening en een groots planchet.

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Handelsweg 45
1525 RG WESTKNOLLENDAM
0756461400
info@hansgrohe.nl
www.hansgrohe.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media