Profielfoto van Hansgrohe

Hansgrohe

Naritaweg 126, 1043 CA Amsterdam

Over ons

Hansgrohe is het A-merk voor douches, badkamerkranen en keukenkranen. Kwaliteit, duurzaamheid, gemak en design staan voorop.

Hansgrohe: zorgeloos en duurzaam badkamerplezier

Hansgrohe brengt plezier in de badkamer en keuken. Sinds 1901 zijn de passie voor water en innovaties de inspiratie om dit plezier steeds weer te vergroten. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel, wat leidt tot minimaal waterverbruik en maximaal gebruiksgemak. In de douches en kranen van het familiebedrijf Hansgrohe komen techniek en design samen in perfecte functionaliteit.

Innovatief

Hansgrohe is al 115 jaar bijzonder innovatief. Vele voor eenieder bekende doucheproducten en –technieken zijn voor het eerst door Hansgrohe op de markt gebracht, zoals bijvoorbeeld de glijstang aan de muur, de verstelbare douchekop of de joystick-kraanbediening. Wist u dat Hansgrohe in 2016 in de top 10 staat van de iF design company ranking en daarmee de nummer 1 in de sanitairbranche is?

Kwaliteitsgarantie

De Hansgrohe douches en kranen zijn ontwikkeld in Duitsland na jarenlang onderzoek en uitvoerig testwerk. Dit leidt tot bijzonder hoogwaardige kwaliteit, waarvan u jarenlang zorgeloos plezier heeft. Hansgrohe biedt u dan ook een fabrieksgarantie van vijf jaar op elk individueel product.


Ultiem gebruiksgemak en comfort

 • Intuïtieve douche- en kraanbediening met Select-drukknoppen
  Met Hansgrohe Select bedient u uw douche of kraan met een simpele druk op de knop. Bijzonder gemakkelijk, ook met vuil of zeep aan uw handen. Dankzij de Select-knop op uw douchekop wisselt u van straalsoort. Met de Select-knoppen op uw kraan of thermostaat selecteert u verschillende douchefuncties. U kunt uw hoofd- en handdouche zelfs gelijktijdig aanzetten, zodat u van meerdere stralen tegelijk kunt genieten. Uit onderzoek van TRND (januari 2015) blijkt dat maar liefst 99% van de Nederlandse en Vlaamse testers volledig overtuigd is van deze Select-technologie! Ga naar www.hansgrohe.nl/select en bekijk de video's.

 • Comfortzone: de ideale kraanhoogte
  Diverse wastafelkranen van Hansgrohe zijn verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes. Zo kunt afwegen welke bewegingsruimte u wenst, passend bij uw type wastafel. Zo is er altijd wel een mooie kraan die aan uw wensen voldoet.

 • QuickClean anti-kalksysteem
  De siliconennopjes op de douchekoppen en aan het uiteinde van de kranen zijn bij Hansgrohe zo gemaakt dat u deze kalkvrij kunt houden door er simpelweg regelmatig even over te wrijven met uw vingers. Vervelend schrobwerk of schoonmaken van zeefjes hoeft dus niet meer. Dankzij dit QuickClean anti-kalksysteem blijven uw producten bovendien veel beter en langer functioneren: u behoudt de fijne gelijkmatige waterstraal en heeft vele jaren plezier van uw Hansgrohe kwaliteitsproducten.


Water en energie besparen

Comfortabel douchen terwijl u toch water, energie en daarmee kosten bespaart? Dat is realistischer dan u denkt. Douche- en kranenspecialist Hansgrohe heeft namelijk een aantal slimme technieken ontwikkeld die hierbij helpen:

 • EcoSmart waterbesparing
  Dankzij de innovatieve Hansgrohe EcoSmart technologie wordt de doorstroom van het water begrenst door middel van een speciale perlator. Hierdoor verbruiken wastafelkranen slechts 5 liter per minuut en douches 6 tot 9 liter per minuut. Een waterbesparing tot maar liefst 60%, zonder verlies van gebruikscomfort.

 • Energiezuinig met CoolStart
  Standaard kranen gebruiken direct warm water wanneer de kraan vanuit de middenstand wordt open gezet. Uw warmwatervoorziening slaat dan direct aan. De CoolStart technologie van Hansgrohe zorgt ervoor dat uw wastafelkraan ‘koud opstart’ vanuit deze middenstand. Alleen wanneer u de greep van uw kraan actief opzij draait, wordt er heet water bijgemengd. Een vierpersoons-huishouden kan hierdoor op jaarbasis meer dan €100 aan energiekosten besparen.

 • AirPower luchttoevoer
  Dankzij de zogenaamde AirPower techniek wordt er lucht in plaats van kostbaar water gebruikt om de kracht en het volume van de waterstraal te vergroten. Het principe: via de straalplaat van uw douchekop wordt lucht aangezogen en bruisend in het water geïnjecteerd. Uw waterstraal voelt aan als een heerlijk warme, zachte regenbui, dankzij de efficiënte verdeling van het water.

Dankzij de innovatieve EcoSmart, CoolStart en AirPower technologieën van Hansgrohe bespaart u dus niet alleen water, maar ook energie. Duurzame oplossingen, vriendelijk voor het milieu en uw portemonnee, zonder verlies van douchecomfort. Kijk voor meer informatie op www.hansgrohe.nl.