Thebalux introduceert: mat witte designwastafels Canyon

De wastafelserie Canyon is nieuw in het Thebalux badmeubelenprogramma. Deze designwastafels zijn gemaakt van Solid Surface.

27 September 2021

De Canyon heeft een zeer strakke vormgeving, mede door de fraai ontworpen afvoergoot met uitneembare afdekplaat.

Kenmerken Canyon

  • Wastafel van Solid Surface in 60, 80, 100, 120 en 140cm breed.
  • Uitneembare afdekplaat: de afdekplaat in de afvoergoot is van hetzelfde materiaal als de wastafel en deze is uitneembaar. Hierdoor heeft u het voordeel van prachtige esthetiek, zonder in te leveren op onderhoudsvriendelijkheid. De designgoot is door dit ontwerp eenvoudig te reinigen.
  • Te combineren met alle onderkasten uit de serie Beat 45.
  • De 140cm brede wastafel heeft 2 afvoeren en kan hierdoor ook gecombineerd worden met onderkasten voorzien van 4 laden.
  • De wastafels worden standaard zonder kraangat geleverd. Eventuele gewenste kraangaten kunnen zelf geboord worden. Er is een standaard afvoer te plaatsen in de wastafel (geen clickplug).

Geniet van de voordelen van Solid Surface

Het materiaal Solid Surface is sterk en doordat het vele jaren meegaat ook duurzaam. Het is vochtbestendig, slijtvast en doordat het niet absorberend is kunnen er geen kleurstoffen in worden opgenomen. De wastafel is eenvoudig te reinigen met een zachte, vochtige doek. Om hardnekkig vuil en eventuele kalkaanslag te reinigen mag er witte Cif gebruikt worden in combinatie met een zachte schuurspons.

Meer van Thebalux
Reacties