string(1) "b"
Profielfoto van

Website

Over ons

Bedrijfsprofiel

De Graaf Tegels & Sanitair is gespecialiseerd in complete badkamers, tegelvloeren en natuursteen. Ook verrichten wij tegelwerken voor de aannemer. Wij hebben de afgelopen 15 jaar ons bestaansrecht ruimschoots bewezen met een goede naam op het gebied van vakmanschap en garantieservice. 
In onze showroom vind u zo'n 25 opstellingen die u een idee geven over de talloze mogelijkheden. Verder vindt u bij ons een fraaie collectie sanitair en tegels van gerenommeerde merken.

Met onze vakkundige medewerkers kunnen wij uw object creatief ondersteunen en uitvoeren. Alle voorkomende werkzaamheden worden door eigen personeel uitgevoerd. Kleine bouwkundige aanpassingen zoals het vergroten van de badkamer e.d., incl. eventuele aanvraag van vergunning, worden door ons verzorgd.

Over Ons

Heeft u plannen om de badkamer te vernieuwen, een lekkage die verholpen moet worden, of bent u toe aan een nieuwe vloer en denkt u aan tegels met vloerverwarming?

Dan moet u beslist eens komen kijken bij de Graaf Tegels en Sanitair aan de Dorpsstraat 36 in Castricum.

Al bijna 20 jaar kunt u in steeds wisselende badkameropstellingen compleet met betegelde vloer en wanden zien wat er mogelijk is met de nieuwste tegels, trendy sanitair en badmeubels, aparte kranen en modieuze badkameraccessoires.

Bij ons vindt u een collectie tegels in diverse stijlen, maten en kleuren voor het hele huis.

Onze grote kracht zit in het leveren van een totaalproduct. Dus het meten, ontwerpen, samen met u uitzoeken van de gewenste materialen, en het professioneel uitvoeren van uw project.

Wij nemen uw probleem uit handen en op efficiënte wijze zorgen wij ervoor dat u snel en met weinig rommel in huis van uw nieuwe badkamer, toilet of woonkamervloer kunt genieten.

Met de afmetingen van de ruimte en uw budget kunnen wij u deskundig advies geven in de vele mogelijkheden. Ook kleine bouwkundige aanpassingen, zoals bijvoorbeeld het vergroten van de badkamer e.d., inclusief eventuele aanvraag van vergunning kunnen wij voor u verzorgen. Alle voorkomende werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen vakkundig personeel.

U bent van harte welkom in onze toonzaal!