Partner

KeukenMedium B.V.

Altijd een stap verder. Altijd op zoek naar het optimale. Altijd onderweg naar een nieuw stuk toekomst. Altijd in de lijn van de Bauhaus-filosofie… Een keukengeneratie, ontwikkeld in overstemming met vormen, materialen en authenticiteit – met als doelstelling: functionaliteit en vormgeving te verenigen. Duidelijk in de vormgeving is het rastersysteem van 125 mm als optisch basisprincipe. "De democratisering van design“ – geweldige vormgeving voor een attractieve prijs! Wij begaan nieuwe wegen en bouwen keukens, die voldoen aan de hoogste design-eisen tegen de beste prijs/kwaliteits- verhoudingen. Want de plaats waar gekookt wordt, is meer. Zij is de afspiegeling van onze leefsituatie, onze behoeften. De meer dan 1.200 medewerkers produceren in het Frankische Herrieden jaarlijks meer dan 100.000 keukens – elk individueel toegesneden op de desbetreffende klant, made in Germany, rekening houdend met het milieu. Wij zijn internationaal in Duitsland, Europa en ver daarbuiten actief. Altijd open voor nieuwe ideeën. Altijd met verantwoordelijkheid voor het geheel – de onderneming, medewerker,handelspartner en milieu. We zetten ons in voor de regio door middel van verantwoorde productie, het gebruik van recyclebare materialen evenals ook omvangrijke investeringen in innovatieve, milieuvriendelijke en efficiënte doorloop voor een actieve bijdrage aan het beschermen van het milieu. Want kwaliteit betekent voor ons ook levenskwaliteit.

MEER TONEN
algemene informatie

next125

Niets is achteraf inspirerender als een idee dat zich uitermate succesvol mocht ontwikkelen.

Een keukencollectie gebaseerd op het architecten rastermaat van 125 mm. Zo hebben wij de next125 keukens gedurende de afgelopen 10 jaar gevisualiseerd. Onze uitdaging was het om de premium keuken meesterlijk en betaalbaar te maken in vergelijk met vrijwel alle andere premium keukenfabrikanten. Dat wij daarin geslaagd zijn, staat onomstootbaar vast, maar het succes ontstond toen bijzondere materialen, bijzondere constructies, bijzondere ontwerpen een bijzonder attractief prijsniveau konden omarmen.

next125 omvat een ultieme collectie greeploze keukens met een veelvoud aan geweldige features en zinnenprikkelende detailleringen. Duidelijk afstand nemend van andere premium fabrikanten die ook een greeploze variant in hun programma hebben. Afwijkend, anders, beter, subtieler en kwalitatief ook nog eens hoogwaardiger.

Greeploos zoals greeploos bedoeld is…

Daarmee hebben wij de premium keuken voor consumenten voor het eerst betaalbaar gemaakt.

Meerdere ‘red dot awards’ die next125 de afgelopen jaren mocht ontvangen, bevestigen dat ideeën en inspiraties tot iets heel moois gevoerd hebben. Bijzonder inspirerende next125 brochures brengen dan ook nieuwe keukenwerelden tot leven.

artikelen

next125 NX800

next125 NX800 Solid steengrijs  

next125 NX902

next125 NX902 Steengrijs glas mat wandhangend.  

Toon alle 14 artikelen
collecties
KeukenMedium B.V. heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Kooltjesbuurt 1
1411 SG Naarden

0357606010


RECENSIES
CONTACT
Kooltjesbuurt 1
1411 SG Naarden

0357606010