Profielfoto van Next125

Next125

Kooltjesbuurt 1, 1411 SG Naarden

Over ons

next125 – het premiummerk voor designkeukens. Duurzaam geproduceerd. Met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

next125


next125
is het internationale premium keukenmerk van de firma Schüller. Liefde voor detail is karakteristiek voor deze keukens. Daarbij combineert next125 ambacht, techniek, design en architectuur met een geavanceerde, industriële productie. Hierdoor ontstaan buitengewoon elegante designkeukens. En dat altijd volgens de Bauhaus-filosofie met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding: 'De democratisering van design – hoogwaardige ontwerpen tegen een aantrekkelijke prijs!'

Niets is achteraf inspirerender dan een idee dat zich uitermate succesvol mocht ontwikkelen.

Een keukencollectie gebaseerd op het architecten rastermaat van 125 mm. Zo hebben wij de next125 keukens gedurende de afgelopen 10 jaar gevisualiseerd. Onze uitdaging was het om de premium keuken meesterlijk en betaalbaar te maken in vergelijk met vrijwel alle andere premium keukenfabrikanten. Dat wij daarin geslaagd zijn, staat onomstootbaar vast, maar het succes ontstond toen bijzondere materialen, bijzondere constructies, bijzondere ontwerpen een bijzonder attractief prijsniveau konden omarmen.

next125 omvat een ultieme collectie greeploze keukens met een veelvoud aan geweldige features en zinnenprikkelende detailleringen. Duidelijk afstand nemend van andere premium fabrikanten die ook een greeploze variant in hun programma hebben. Afwijkend, anders, beter, subtieler en kwalitatief ook nog eens hoogwaardiger.

Greeploos zoals greeploos bedoeld is…

Daarmee hebben wij de premium keuken voor consumenten voor het eerst betaalbaar gemaakt.

Meerdere ‘red dot awards’ die next125 de afgelopen jaren mocht ontvangen, bevestigen dat ideeën en inspiraties tot iets heel moois gevoerd hebben. Bijzonder inspirerende next125 brochures brengen dan ook nieuwe keukenwerelden tot leven.

Dealeroverzicht
De Next125 keukens zijn landelijk verkrijgbaar. Bekijk hier onze dealers

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website.