De next125 NX870 moderne keuken in mokkabruin

Een uniek design met hoogwaardige materialen. Een opstelling die de woonkamer en keuken doet samensmelten.

De next125 NX870

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken die modern, elegant en milieuvriendelijk is? Dan is de in mokkabruin uitgevoerde next125 NX870 keuken misschien wel iets voor jou. Deze keuken combineert een strak design met hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën. Hierbij wordt het woonkarakter door de open kast subtiele wijze benadrukt. In combinatie met het greeploze kookeiland zorgt deze keukenopstelling van de NX870 voor een mooi samenspel tussen woon- en kookgedeelte.

Bij deze next125 keuken zijn NX620 fronten van natuurlijk notenhout met het innovatieve SensiQ NX870 materiaal in mokkabruin gecombineerd. Hierbij zijn de grepen bewust weggelaten waardoor dit keukenmodel een rustige en eenvoudige uitstraling heeft. Voor het eenvoudig openen van kasten en laden is gekozen voor de TIP-ON-techniek. Doordat er op de NX870-fronten geen vingerafdrukken achterblijven zijn ze makkelijk schoon te maken. De keramische elementen in de nis en het werkblad, versterken het gezellige karakter. Ook is er gekozen voor een kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Hierdoor is een afzuigkap overbodig en wordt de open blik in de keuken niet verstoord.

Een flexibele keukenopstelling met veel mogelijkheden

De next125 NX870 keuken is verkrijgbaar in verschillende opstellingen en afmetingen. Hierdoor kunt u deze keuken eenvoudig aan uw wensen en ruimte aanpassen. Zowel een eilandkeuken, hoekkeuken, rechte keuken als U-opstelling behoren tot de mogelijkheden. Ook met de indeling van de kasten, laden en apparatuur zijn de mogelijkheden onbeperkt. En uiteraard heeft u de keuze uit een greeploze uitvoering of een keuken met subtiele handgrepen in roestvrij staal.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of ga langs één van onze dealers. Je kunt ons ook volgen op Facebook voor meer inspiratie.