Foto: next125_Leonie_Pauls_02

Lentedecoraties in de keuken

inspiratie van next125 en interieurstyliste Leonie Pauls

03 Mei 2024

Hoe wordt uw keuken de favoriete ruimte in huis? Door een zorgvuldige planning, speciaal aangepast aan de individuele behoeften, functionaliteit en hoogwaardige materialen. Maar met doelgerichte decoratieve elementen komt de keuken pas echt tot leven en wordt deze ruimte pas echt sfeervol. Leonie Pauls, contentcreator uit het Duitse Hamburg, kwam met de ideeën voor de decoraties. Zij staat voor een gewaagde, maar tegelijkertijd elegante stijl. Eigenschappen die perfect aansluiten bij de principes van next125. De focus op geaccentueerde, kwalitatief hoogwaardige decoraties benadrukt de ingetogen elegantie van next125.

Fascinerende contrasten: hoe tegenstellingen een harmonieus beeld creëren Hout gecombineerd met edelstaal; glad SensiQ Inox staat tegenover optische groeven. Pauls neemt deze contrasten ook mee in haar decoratieconcept. Ze contrasteert de neutrale materiaalkleuren van de keuken met kleurrijke bloemstukken. Roze is helemaal ‚hip‘ volgens Leonie Pauls. Of het nu gaat om de felgekleurde Flowerpot van Verner Panton, discrete roze glazen of pastelkleurige wanddecoraties: samen met decoratief keukengerei of een uitbundig boeket bloemen vormen ze een mooi contrast met de strakke lijnen en het minimalistische ontwerp van de next125 keuken. De decoratie doorbreekt het ingetogen karakter van een next125. Persbericht 04/2024 Persbericht | Leonie Pauls Pagina 2 | 5 Links: Leonie Pauls legt de laatste hand aan de next125-keuken. | Rechts: Het iconische next125-sideboard met kleurrijke decoraties. Foto: next125 Met het iconische next125-sideboard, voorzien van Engelse korven en een bekleding van veganistisch leer, creëert Leonie Pauls een vloeiende overgang naar de aangrenzende woonruimte. Dit tijdloos elegante, maar tevens functionele meubelstuk kan op talloze manieren worden ingezet. „Het oppervlak van een sideboard kan als decoratieve ruimte worden gebruikt, terwijl de binnenkant als handige opbergruimte fungeert,“ aldus Leonie. Hoogwaardige accessoires van MEISSEN-porselein vormen een elegante aanvulling op het ingetogen ontwerp van het sideboard. Om een sfeervol visueel contrast te creëren, maakt ze gebruik van speelse accenten zoals de zelfgemaakte wanddecoratie in zachte pastelkleuren.

Elegant lichtspel in de keuken De gebruikte lichtbronnen zorgen voor een gezellige sfeer. „Als ik een ruimte of keuken inricht, zijn lichtstemmingen en lichtomstandigheden voor mij erg belangrijk,“ zegt de interieurdesigner. Indirecte verlichting bij handgrepen en plinten zorgt voor een aangename sfeer in de keuken en tegelijkertijd voor interessante contrasten. De verlichtingselementen verspreiden het licht heel gelijkmatig, waardoor de kamer een gezellige en huiselijke uitstraling krijgt. De next125 vitrinekast zet bijzondere items in het juiste licht. Persbericht | Leonie Pauls Pagina 3 | 5 Vooral bij de Frame van next125 speelt licht een centrale rol. De subtiele achtergrondverlichting wordt gebruikt om de geselecteerde decoratieve elementen sfeervol uit te lichten. Pauls combineert bloemenvazen, kookboeken of een kunstprint met specerijen, messen, servetten, glazen, peper- en zoutstelletjes in de Frame tot een vakkundig georganiseerd schouwspel. En dat zonder werkruimte op te offeren. Want hoe mooi een keuken ook is ingericht, een keuken moet voldoen aan de functionele eisen van de eigenaars. Met de slimme oplossingen van next125 gaan decoraties en werk op een natuurlijke manier samen.

Meer informatie vindt u op onze website www.next125.com

Meer van Next125
Reacties