De next125 NX912 | NX505 designkeuken

Een unieke combinatie van koele en warme kleuren.

De next125 NX912 | NX505

De next125 NX912 | NX505 is een keuken die zich onderscheidt door zijn strakke lijnen, hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerp. Net als alle andere next125 keukens is dit keukenmodel ontworpen om het leven in de keuken makkelijker, mooier en duurzamer te maken. Een van de bijzondere kenmerken van een next125 keuken is de mogelijkheid om verschillende modellen te combineren tot een harmonieus geheel. Een voorbeeld hiervan is de combinatie van de modellen NX912 en NX505.

Het NX510 | NX640 keukenmodel straalt gezelligheid uit met een gashaard en een boekenkast die in hetzelfde front is verwerkt. Hierbij zorgen details voor een speels effect. Zo wisselen open en gesloten fronten elkaar af en contrasteren greeploze oppervlakken met greeplijsten die zijn voorzien van een fijne freesrand. Verder brengen rustige kleuren balans tegenover de krachtige kleuren van de kasten in cognac en de tegels in petrol.

Een unieke combinatie van koele en warme kleuren

Bij de next125 NX912 | NX505 keuken zijn twee modellen gecombineerd tot één harmonieuze keukenopstelling. Zo zorgt de combinatie van het NX912 en NX505 front voor een mooi contrast tussen de koele en de warme kleuren, die elkaar perfect aanvullen. Door de keuken in een L-vorm tegen de wand te plaatsen blijft er ruimte over voor een ruime eethoek. Maar de keuken kan ook aan de wand hangend worden gepland. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of ga langs één van onze dealers. Je kunt ons ook volgen op Facebook voor meer inspiratie.