De Next125 nx510 | nx640 minimalistische keuken

Bij deze keuken geldt: less is more. Deze vrijstaande NX510 | 640 geeft een gevoel van vrijheid en rust.

De Next 125 NX510 | 640

Next125 is een internationaal keukenmerk van de firma Schüller. Kenmerkend voor Next125 zijn de afgewerkte, verrassende details. De combinatie van ambacht, techniek en design maakt deze keukens zo bijzonder.

De meest bijzondere is toch wel de NX510 | 640 Fluweelmat Saharabeige. Bij deze keuken geldt: less is more. Deze vrijstaande NX510 | 640 geeft een gevoel van vrijheid en rust. Dit komt mede door de monochrome saharabeige fronten en werkblad. Het kookeiland geeft de indruk te zweven op zijn stalen poten. De eiken vouwdeuren zijn ideaal om alle keukenapparatuur op een slimme manier te verbergen. Kortom: dé keuken voor een minimalistische uitstraling. Het is dan ook niet voor niets dat deze moderne keuken verschillende Europese onderscheidingen heeft ontvangen.

Deze keuken is met haar zwevende kookeiland en intelligente frame wall een van de meest interessante keukens van het moment. Innovatief, modern design is wat deze keuken omschrijft. Hoe laat je een keukeneiland zweven? Je geeft het een stijlvol, sierlijk afgeschuind en terugvallend onderstel van onyxzwart aluminium, waardoor het subliem ‘zwevend’ volledig tot zijn recht komt. Het minimalistische Alu-onderstel zorgt voor een mooi zwevend effect wat je zeker uniek kunt noemen. De Fluweelmat Saharabeige kleur geeft deze keuken de perfecte moderne touch die het nodig heeft.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of ga langs één van onze dealers. Je kunt ons ook volgen op YouTube voor meer inspiratie.