Next125 Cube modulair wand hangend opbergsysteem

Alles in je keuken binnen handbereik dat past bij elke moderne keuken

Next125 Cube

Next125 Cube is een innovatief en modulair wand hangend opbergsysteem voor de keuken. Het systeem is ontworpen met de filosofie van minimalistisch design en maximale functionaliteit. Dit heeft geresulteerd in een strakke en elegante uitstraling die past bij elke moderne keuken. Met next125 Cube kunnen keukenspullen zoals een keukenrol, messen, bakjes, kruidenpotjes, verse kruiden en een kooklepel efficiënt worden opgeslagen en georganiseerd, terwijl ze toch gemakkelijk toegankelijk blijven.

Het next125 cube paneelsysteem

Door gebruik te maken van Cube paneelsystemen van next125 wordt werken in de keuken een stuk gemakkelijker en sneller. Immers is de keukenplanning hiermee aanpasbaar aan uw specifieke behoeften. Daardoor creëert u een optisch perfecte en praktische oplossing. Met het next125 cube systeem kunt u alles ontwerpen, van een nis tot een complete wand.

Kleuren next125 cubes

Leverbaar in aluminium edelstaalkleur en onyxzwart.
Om een harmonieus geheel te creëren, is het belangrijk om harde contrasten te vermijden. Dit geldt zowel voor lichte als donkere kleuren. Een moderne uitstraling kan bijvoorbeeld bereikt worden door een ton sur ton combinatie in onyxzwart te gebruiken, waarbij de entree nagenoeg onzichtbaar is. Het next125 cube-systeem is beschikbaar in zowel aluminium edelstaalkleur als onyxzwart.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of ga langs één van onze dealers. Je kunt ons ook volgen op Pinterest voor meer inspiratie.