Profielfoto van Tieleman Keukens

Tieleman Keukens

Korendreef 15, 3241 Middelharnis

Wij verkopen o.a. de volgende merken

Hierbij een overzicht van de diverse fabrikanten/merken die op Wonen.nl met artikelen vermeld staan. Je kunt bij deze merken veel inspiratie opdoen. Alle informatie staat bij elkaar om tot je ideale droomhuis te komen.

Ook vind je bij veel merken een overzicht van een verkooppunt waardoor je altijd een showroom in de buurt kunt bezoeken.

Blanco

Pleinstraat 33a
3220  Holsbeek

BLANCO is één van 's werelds vooraanstaande producenten van exclusieve oplossingen voor de belangrijkste plaats in de keuken, de spoelunit.

Meer informatie

Mereno Keukens

Banmolen 17
5768 ET  Meijel

Ouderwets vakmanschap en moderne productietechnieken gaan bij Mereno op unieke wijze samen. Alles wordt volledig naar de wens van de klant , op maat gemaakt.

Meer informatie

Next125

Kooltjesbuurt 1
1411 SG  Naarden

next125 – het premiummerk voor designkeukens. Duurzaam geproduceerd. Met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Meer informatie

Novy, your kitchen's secret ingredient

Meer informatie

Pando wijnkoeling

Binnendelta 5Ht/mJ
1261 WZ  Blaricum

Pando wijnkoeling biedt een ruim assortiment aan met wijnkasten, van kleine wijnkoelers met enkele klimaatzone tot grote wijnklimaatkasten met drie klimaatzones.

Meer informatie

PlasmaMade

Achthoevenweg 30
7951 SK  Staphorst

Altijd schone lucht met het PlasmaMade Airfilter.

Meer informatie

Quooker

Staalstraat 1
2984 AJ  Ridderkerk

Naast koud, warm en direct 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan nu ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een eitje. Quooker is een familiebedrijf, gebouwd op enthousiasme en ondernemerschap. De trots op Henri Peteri, vader van Quooker-directeuren Walter en Niels Peteri en uitvinder van de kokendwaterkraan, is er nog altijd voelbaar. De thuisbasis van Quooker is Ridderkerk. In ons lichte en duurzame bedrijfscomplex werken dagelijks honderden mensen met veel passie aan onze gezamenlijke ambitie: zoveel mogelijk particuliere keukens op een slimme en verantwoorde manier van kokend water voorzien. Samen denken we na over nieuwe technische ideeën en ontwerpoplossingen om de kranen nóg zuiniger, nóg makkelijker in gebruik en nóg mooier te maken.

Meer informatie

Wave

Meidoornlaan 52D
4902 SC  Oosterhout

Wave | Fashion. For Kitchen

Meer informatie

Overige Merken

Hierbij een overzicht van diverse andere merken waarvan de producten ook op de Nederlandse markt te vinden zijn. Veel van deze merken zijn ook terug te vinden in de showrooms van de Verkooppunten.

Keller keukens

Bergen op Zoom

La Cornue

Snaidero

Sub-Zero Wolf

Genemuiden