Profielfoto van Cinzento Custom Made®
Cinzento Custom Made®
Darwinstraat 33, 6718 XR Ede
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
08:00 - 17:00

Waarom zou u kiezen voor een gelakte houten vloer?

Een populaire afwerking van een houten vloer die steeds meer aandacht krijgt, is de ultramatte lak. Deze afwerking heeft een aantal belangrijke voordelen. Deze leest u in dit artikel.

Een houten vloer is een tijdloze en elegante toevoeging aan ieder interieur. Wij bieden een breed scala aan afwerkingen aan om volledig aan uw wensen te kunnen voldoen. Zo kunnen wij ieder zijn of haar houten droomvloer realiseren.

Een populaire afwerking die steeds meer aandacht krijgt, is de ultramatte lak. Deze afwerking kan ook op Cinzento Custom Made® vloeren toegepast worden.

Voordelen van onze gelakte houten vloeren:

1. Natuurlijke uitstraling
Onze ultramat gelakte afwerking geeft uw houten vloer een natuurlijke uitstraling. In tegenstelling tot glanzende lakken behoudt deze afwerking de authentieke textuur en het karakter van het hout, waardoor uw houten vloer een warme en natuurlijke sfeer behoudt.

2. Slijtvast
Dit betekend dat de vloer bestand is tegen dagelijkse slijtage en langdurig mooi blijft. Dit maakt het ideaal voor drukke huishoudens of commerciële ruimtes waar duurzaamheid een prioriteit is.

3. Diverse kleurmogelijkheden
Bij Cinzento Custom Made® hebben we de mogelijkheid om de planken eerst te kleuroliën voordat we ze lakken. Dit betekent dat onze gelakte houten vloeren beschikbaar zijn in een groot aantal verschillende kleuren, zodat u de tint kunt kiezen die perfect past bij uw interieur en stijl.

4. Gemakkelijk onderhoud
Een gelakte houten vloer is gemakkelijk te onderhouden. Het oppervlak is glad en eenvoudig schoon te maken, waardoor stof en vuil gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Bezoek deze pagina voor de onderhoudsadviezen.

5. Anti-slip
Veiligheid is een belangrijke overweging bij het kiezen van een vloer, vooral in huizen met kinderen of ouderen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om anti-slip toe te voegen aan de lak, dit zorgt ervoor dat ze meer grip bieden en het risico op uitglijden verminderen. De gelakte vloer zal dan ook voldoen aan de norm anti-slip R10.

6. Milieuvriendelijk
Bij Cinzento Custom Made® streven we naar duurzaamheid in onze processen. Onze ultramat gelakte houten vloeren zijn milieuvriendelijk, omdat we gebruik maken van VOC-arme en water gedragen lakken. Dit betekent dat ze minder schadelijke stoffen uitstoten en veiliger zijn voor zowel het milieu als de gezondheid van uw gezin.

Kortom, een gelakte houten vloer biedt een combinatie van natuurlijke schoonheid, duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor iedere ruimte. Bij Cinzento Custom Made® kunt u vertrouwen op onze expertise en vakmanschap om uw perfecte gelakte houten vloer te creëren die uw huis transformeert in een tijdloze en stijlvolle leefruimte.

Neem vandaag nog contact op met een Cinzento dealer en laat hen u helpen bij het creëren van een gelakte houten vloer die perfect aansluit bij de stijl van uw huis. Onze Cinzento dealers zijn door het gehele land te vinden. Wellicht is er dus een Cinzento dealer bij u in de buurt.