Profielfoto van Cinzento Custom Made®
Cinzento Custom Made®
Darwinstraat 33, 6718 XR Ede
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
08:00 - 17:00

Rustiek Eikenhouten Vloer

Heeft u wel eens zo'n mooie rustiek eikenhouten vloer gezien? Bekijk hier het artikel van een prachtige Cinzento Custom Made® houten vloer.

Woonhuis met houten vloer in plankenpatroon

In dit woonhuis is een prachtige houten vloer gelegd door één van onze dealers. De houten vloer is gemaakt van rustiek eiken hout. Het hout is geborsteld en wit transparant geolied. De vloer is gelegd in het bekende plankenpatroon. Het planken patroon is een modern en tijdloos legpatroon, dit patroon wordt daarom ook nog steeds het meest gekozen.

100% Pure Wood

Bij Cinzento Custom Made® heeft u de keuze uit eindeloze varianten voor een planken vloer. De planken vloeren van Cinzento Custom Made® zijn gemaakt van eikenhout, deze vloeren voldoen allemaal aan het 100% Pure Wood label. We willen het beste voor het milieu. Daarom zijn vrijwel al onze producten FSC®-gecertificeerd en komen deze uit verantwoord bosbeheer.

De gehele vloer naar uw eigen wens

De mogelijkheden van een planken vloer van Cinzento Custom Made® zijn eindeloos. Zo heeft u de keuze uit verschillende diktes, breedten, sorteringen en behandelingen. We produceren de planken vloer naar uw wens. 

Bent u benieuwd welke houten vloer het beste bij uw interieur past? Laat u dan vrijblijvend adviseren door een van onze Cinzento dealers. Ze zijn te vinden door het heel land, waardoor er altijd een dealer bij u in de buurt zit! Bekijk hier onze Cinzento dealers.