Profielfoto van Cinzento Custom Made®
Cinzento Custom Made®
Darwinstraat 33, 6718 XR Ede
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
08:00 - 17:00

Fijnbezaagd eiken vloer

Bent u benieuwd naar de voordelen van een fijnbezaagd eiken vloer van Cinzento Custom Made? Bekijk dan hier het artikel!

Fijnbezaagd eiken vloer

In dit woonhuis ligt een fijnbezaagd eiken visgraat vloer van Cinzento Custom Made®. Een fijn bezaagde vloer valt gelijk op door zijn eigen karakter die de vloer verkrijgt door een speciale zaagwijze. Op de planken is dan ook een duidelijk licht golvend effect te zien. Door hiernaast de visgraat vloer nog te oliën en te roken ontstaat er een mooi resultaat.

De voordelen van fijnbezaagd eiken?

Één van de voordelen van fijnbezaagd eiken is voornamelijk dat een krasje of deukje minder opvalt in deze visgraat vloer. Dit komt door het golvend en ruwe oppervlakte van de vloer.  

Visgraat Cinzento Custom Made

Rustieke planken vloer

Op de eerste verdieping van deze boerderij ligt een rustieke planken vloer van Cinzento Custom Made®. Zo is er in dit gehele huis een houten vloer te vinden. De begane grond en eerste verdieping lopen hierdoor erg mooi over in elkaar. Door het gebruik van natuurlijke materialen in uw interieur krijgt u een mooie en rustige sfeer. Een houten vloer is dan ook een goede en duurzame basis voor elk interieur.
Rustieke planken vloer Cinzento Custom Made

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd welke houten vloer het beste bij uw interieur past? Laat u dan vrijblijvend adviseren door een van onze Cinzento dealers. Zij zijn te vinden door het heel land, waardoor er altijd een dealer bij u in de buurt zit! Bekijk hier onze Cinzento dealers.