Profielfoto van Cinzento Custom Made®
Cinzento Custom Made®
Darwinstraat 33, 6718 XR Ede
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
08:00 - 17:00

Welke visgraat vloer past het best bij mijn interieur?

Visgraat vloer van Cinzento Custom Made®

Wat is een visgraat vloer?

Het woord zegt het eigenlijk al: een vloer in de vorm van een visgraat. De planken zijn allemaal even lang en worden in een patroon gelegd.

Visgraat patroon

Maar waar komt het visgraat patroon vandaan? De geschiedenis van de visgraat vloer gaat helemaal terug naar de 16de eeuw. Dit patroon werd het eerste gelegd door de Italianen en al snel overgenomen door de Fransen. Het populaire patroon was toen vooral te vinden in prestigieuze huizen en kastelen. Dit kwam voornamelijk omdat de prijs daar naar was. Dit had er weer mee te maken dat de kleine plankjes op de traditionele legwijze, gespijkerd in de vloer werden gelegd, door professionele leggers.

Past een visgraat vloer ook bij mijn interieur?

Wat voor interieur heeft u?
Industrieel? Scandinavisch? of toch landelijk? of een juist een combinatie hiervan?

Een visgraat vloer is een steeds meer gekozen patroon. Of u nou woont in een nieuwbouwhuis, een appartement of een  oude boerderij, een visgraat vloer past perfect bij elke stijl.

Het voordeel van Cinzento Custom Made® is dat wij uitblinken in het op maat produceren van exclusieve houten vloeren, ook voor een visgraat vloer. Wij kunnen uw visgraat vloer precies produceren naar uw wens, omdat wij het volledige afwerkingsproces van het hout in eigen hand hebben. Hierdoor kunnen wij uw droomvloer tot in de kleinste details uitwerken.

Hieronder ziet u verschillende visgraat vloeren gelegd in verschillende interieur stijlen om te achterhalen welke visgraat vloer het beste bij uw interieur past.

Staat uw interieur hier niet tussen? Bekijk dan snel de andere opgeleverde projecten waar wij onze klanten bij mee hebben mogen maken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hier contact op met de dichtsbijzijnde Cinzento Dealer, doe inspiratie op via de Cinzento Pinterest pagina. 

Website: www.cinzento.nl