Jouw ideale pvc-vloer digitaal in jouw woning

Hoe zal de pvc-vloer eruitzien in jouw woning? Gebruik de gratis roomviewer en simuleer jouw favoriete pvc-vloeren in je eigen huis.

Een vloer kiezen is geen gemakkelijk keuze. Licht, donker of naturel, rustiek of modern, planken, tegels of visgraat, ... Zoveel mogelijkheden, maar ook zo moeilijk om in te schatten hoe een vloer eruit zal zien in jouw woning. Om jou hiermee te helpen werd de Roomviewer van Parquetvinyl gelanceerd.

De pvc-vloer, rechtstreek in jouw kamer

De Roomviewer geeft jouw een beeld van hoe een vloer er kan uitzien in een specifieke kamer. Maar de tool geeft je ook de mogelijkheid om een foto van jouw eigen kamer te uploaden. Zo krijg jij een visueel beeld van een tegel-, planken- of visgraat vloer in jouw kamer. Zo kan je ook meteen nagaan of de vloer wel past bij het kleur van de raamkozijnen en muren.

Twijfelen is verleden tijd

Een vloer kopen doe je niet dagelijks, twijfelen is dan ook volstrekt normaal. Maar ook daarop heeft de Roomviewer van Parquetvinyl een oplossing, je kan namelijk twee vloeren vergelijken. Selecteer twee vloeren en ontdek welke vloer het best past in jouw interieur. Ook de legrichting van de planken, tegels of visgraat kan je gemakkelijk aanpassen via het 360°-functie. Kortom, de Roomviewer geeft jouw de mogelijkheden om de simulatie in jouw ruimte zo realistisch mogelijk te maken.

Jouw keuze gemaakt? Bestel dan jouw 3 gratis stalen en ervaar de prachtige houtstructuur.