Partner

Bax Houthandel BV

Bax houthandel is een groothandel met particuliere verkoop. Tevens is Bax producent van massieve houten vloerdelen en lamelvloerdelen van onder andere: Eiken, Jatoba, Merbau en vele andere hardhoutsoorten. U kunt profiteren van het feit dat wij zelf laten importeren uit het land van herkomst, zelf schaven en installeren.

Bedrijfsoverzicht Bax Houthandel BV

lamelparket bronze

Antereciet select rustiek eiken, is afgewerkt met bronze metaal kleur. Bax houten vloeren levert. Tevens showrooms in Zoetermeer, Amsterdam en Utrecht.

eiken lamelparket evenings bronze

Dit prachtige lamelparket versie van 14mm dik met een toplaag van 2,5mm, in select rustiek evening bronze, is een prachtige vloer met 24 cm brede planken. Deze donker gekleurde antraciet tot zwart gekleurde achtergrond is afgewerkt met een brons kleur metaal. Deze kleur staat prachtig bij licht gekleurde meubels om de vloer al zijn aandacht te laten behouden.
Bax Houthandel BV is gespecialiseerd in vloeren en heeft dus ook een professionele legteam waar u gebruik van kunt maken, maar als u zelf wil leggen kan dat natuurlijk ook.

Meer lezen over
' lamelparket bronze'?

meer van deze professional

visgraat 17x85 OS

Donker gerookt en met naturel olie bewerkte brede visgr...

blokvloer eiken rustiek

Eiken blokvloer in grading select rustiek en vervolgens...

24 cm rustiek brons

unieke vloer van 24cm breed select Rustiek in de kleur ...

Toon alle 39 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.