Profielfoto van Natuurlijk Hout

Natuurlijk Hout

Fokko Kortlanglaan 2, 3853 KG HORST

Over ons

5 sterren specialist in houten vloeren, parket vloeren, pvc, kurk en laminaat vloeren. Voor de beste vloeren bent u bij ons aan het juiste adres.

 

 

 

Natuurlijk hout 5 sterren specialist in houten vloeren

Houten vloer/natuurlijk hout Wij zijn Brand en Rutger Boeve. We beschikken over jarenlange ervaring in de hout en vloerenbranche en zijn besmet met het ‘hout-virus’. We mogen onszelf experts noemen op het gebied van houten vloeren.


We hebben onze kennis, vakmanschap en expertise gebundeld en werken vol passie vanuit onze winkel in Horst, bij Harderwijk. Vanuit dit pittoreske vissersstadje leveren we vloeren van elke houtsoort door heel Nederland. Het hout kan afhankelijk van uw wensen door ons op verschillende manieren gelegd en bewerkt worden. Kenmerkend voor Natuurlijk hout is dat wij hoge kwaliteit leveren ( dikke planken en goed kwalitatief hout)tegen lage prijzen met CBW garantie. Kortom onze vloeren maken uw huis een thuis.


Wat ons eveneens typeert dat we de liefde voor het vak ook uitstralen. Wij blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vloeren; pvc, laminaat, kurk en uiteraard houten vloeren. Naast het feit dat we service hoog in het vaandel hebben staan, gaan we net een stapje verder. Zo is de keuze in houtsoorten, wijze van leggen en afwerking bij ons eindeloos. Heeft u moeite om de juiste vloer te kiezen? Wij maken de keuze voor u eenvoudiger door u op professionele wijze te begeleiden bij het vinden van de perfecte vloer. In een paar stappen weten wij wat de beste vloer en afwerking voor u is.


Om u alvast op weg te helpen vindt u op onze website uitgebreide informatie over de vloeren.

Bij het kopje offerte kunt u een persoonlijk investeringsvoorstel/overzicht opvragen (zie voorbeeld). Mocht u na het lezen van alle informatie nog vragen hebben, schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.
Onze vloeren maken uw huis een thuis!

Contact Natuurlijk houten vloeren

Natuurlijk hout
Fokko Kortlanglaan 2
3853 KG Horst (bij Harderwijk)
0341 870087
info@natuurlijk-hout.com

Let op voor invoeren navigatie: Horsterweg 230, Ermelo

Openingstijden:

Maandag Op afspraak tot 21:00
Dinsdag Op afspraak tot 21:00
Woensdag 10.00 - 17.30
Donderdag 10.00 - 20.30
Vrijdag 10.00 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag Gesloten