Profielfoto van Cinzento Custom Made®
Cinzento Custom Made®
Darwinstraat 33, 6718 XR Ede
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
08:00 - 17:00

Gerookte houten vloer Woodlook Beits & olie

Bekijk hier de prachtige houten vloer, gelegd in een gerenoveerde boerderij. Hout haalt de natuur in huis, wat met alle houten accenten ook zeker is gelukt.

Gerookte houten vloer Woodlook Beits & olie

In het oosten van het land is de woning van dit prachtige project gevestigd. In deze renoveerde boerderij vallen de vele houten accenten direct op. Zo springen de mooie houten balken direct in het oog. Ook is er gekozen voor een sprekende houten keuken met kookeiland. De rustieke houten vloer van Cinzento Custom Made® past hier perfect bij en geeft de woning een stijlvol geheel. Hout haalt de natuur in huis en dat is bij deze woning ook duidelijk gelukt.

   

De houten vloer van Cinzento Custom Made® heeft een rustieke uitstraling doordat er is gekozen voor rustiek A/B sortering met velling. Op deze sortering bevinden zich meer noesten en kleurverschillen waardoor de vloer meer in het oog springt. De vloer is eerst gerookt waardoor de kleur wat donkerder wordt, daarna is de vloer behandeld met Woodlook Beits & olie. De dikte van de 3-laags vloer is 12mm, de lengte van de planken zijn 220mm. Bekijk hier al onze projecten.

De houten vloeren van Cinzento Custom Made® zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Wanneer hout (parket) direct wordt verlijmt op een vloer met vloerverwarming, zorgt deze combinatie voor een zeer comfortabele en energiebesparende vorm van verwarmen.

    

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd welke houten vloer het beste bij uw interieur past? Laat u dan vrijblijvend adviseren door een van onze Cinzento dealers. Zij zijn te vinden door het heel land, waardoor er altijd een dealer bij u in de buurt zit! Bekijk hier onze Cinzento dealers.