Profielfoto van Cinzento Custom Made®
Cinzento Custom Made®
Darwinstraat 33, 6718 XR Ede
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
08:00 - 17:00

Eiken lamelparket in Zuid-Afrika

Een van onze Cinzento dealers in Zuid-Afrika heeft een prachtige eiken lamelparket van Cinzento Custom Made® mogen leveren. Bekijk hier het project!

Camps Bay

Een van onze Cinzento dealers heeft een prachtige eiken lamelparket van Cinzento Custom Made® mogen installeren in Camps Bay, Zuid-Afrika. Camps Bay is één van de meest luxe wijken in Kaapstad. Deze woning ligt dan ook aan een van de mooiste stranden van Zuid-Afrika.

Eiken natuur lamelparket

De gelegde vloer in deze villa is een eiken natuur lamelparket. Dit houdt in dat de planken zijn opgebouwd uit drie lagen waarvan de toplaag bestaat uit massief eiken. Doordat de planken bestaan uit drie lagen en tegen elkaar in zijn verlijmd is het een stabiel product en werkt het minder dan bijvoorbeeld een massieve vloer. Een natuur sortering houdt in dat de planken weinig tot geen noesten vertonen.

Vloerverwarming en vloerkoeling

Naast dat het een stabiel product is, zijn de planken ook geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Dit is zeker tegenwoordig een groot voordeel aangezien veel nieuwbouw woningen worden opgeleverd met vloerverwarming in combinatie met vloerkoeling. U leest alles over de voordelen van een houten vloer in combinatie met vloerverwarming in onze vloerverwarming folder. Download deze gratis op onze website, klik hier!

Altijd een Cinzento dealer bij u in de buurt

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een lamelparket? Laat u dan vrijblijvend informeren bij een van onze Cinzento Custom Made® dealers bij u in de buurt. Onze Cinzento dealers zitten verdeeld over heel Nederland. Bekijk hier het overzicht van onze dealers.