Profielfoto van Cinzento Custom Made®
Cinzento Custom Made®
Darwinstraat 33, 6718 XR Ede
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
08:00 - 17:00

Cinzento Custom Made® Introduceert... Healthy Home

Wist u dat een houten vloer duurzaam is en voor een gezonde leefomgeving kan zorgen? Niet iedereen weet dit, daarom introduceren wij... onze Healthy Home.

"Healthy Home begint met een houten vloer."

De gehele wereld bevindt zich in een overgang naar groenere tijden, waardoor gezonder en duurzamer leven steeds belangrijker wordt. We worden ons steeds meer bewust van de impact die onze levensstijl heeft op het milieu en op onze eigen gezondheid. Door gezonder en duurzamer te leven dragen wij bij aan een betere toekomst voor onszelf en de generaties na ons. In onze Healthy Home campagne benadrukken wij dat een houten vloer kan bijdragen aan een gezondere en duurzamere levensstijl.

Wist u dat hout van nature gezond en duurzaam is? Dat een houten vloer in huis voor een gezonde leefomgeving kan zorgen? Voor veel mensen is dit nieuwe informatie, terwijl hout in huis juist bijdraagt aan een betere gezondheid. Het is daarom een goede keuze om een houten vloer in huis te halen.

Milieubelastende materialen en werkwijzen worden steeds minder gebruikt. Cinzento Custom Made® blijft hierin natuurlijk niet achter. Zo produceren wij onze houten vloeren op een duurzame manier. De productie gebeurd CO² neutraal en er wordt enkel gebruik gemaakt van Vluchtige Organische Stoffen (VOS)-vrije olie. Daarnaast is een houten vloer van zichzelf al duurzaam vanwege de lange levensduur.

De houten vloeren van Cinzento Custom ade® zijn volledig gemaakt van echt hout, vandaar het 100% Pure Wood gedeelte in het Healthy Home logo. Verder is een groot gedeelte van onze houten vloeren FSC®-gecertificeerd, dit betekent dat het hout uit verantwoord beheerde bossen komt.

Kortom, wanneer u op zoek bent naar een gezonde en duurzame vloer. Dan is een houten vloer ook een erg goede keuze. Meer lezen over Healthy Home? Klik dan hier.