Profielfoto van Cinzento Custom Made®
Cinzento Custom Made®
Darwinstraat 33, 6718 XR Ede
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
08:00 - 17:00

Een houten vloer zelf samenstellen!

Met het Cinzento Custom Made® programma heeft u de mogelijkheid om uw beoogde houten vloer een persoonlijke touch te geven.

U heeft de mogelijkheid om uw beoogde houten vloor een persoonlijke touch te geven!

Personalisatie staat hoger in het vaandel dan ooit. Wij als mensen willen wat te kiezen hebben en producten die wij kopen willen wij dan ook eigen maken. Dit is dan ook de aanleiding van het feit dat wij steeds meer producten kunnen personaliseren. Denk hierbij bv. aan de groeiende lijst aanvullende opties van auto’s, het kiezen van kleuren bij schoenen, keuze opties bij nieuwbouwwoningen, etc.

Het personaliseren van uw houten vloer
Met het Cinzento Custom Made® programma heeft u de mogelijkheid om uw beoogde houten vloer een persoonlijke touch te geven. Cinzento Custom Made® werkt met een uitgebreid bewerkingsprogramma, waarbij u zelf kan kiezen welke bewerking u uw houten vloer wilt geven. U heeft hierin de keuze uit tien verschillende bewerkingen, welke veelal onderling te combineren zijn. Dit zijn de bewerkingsmogelijkheden:

 

Naast deze bewerkingsmogelijkheden heeft u ook nog een uitgebreide kleurkeuze in het beitsen en oliën van de houten vloer. U heeft de keuze uit ca. 14 kleuren beitsen die allen te combineren zijn met ca. 40 kleuren olie. Dit maakt dat Cinzento Custom Made® vrijwel voor iedereen die ene gewenste houten vloer kan produceren, volledig afgestemd naar uw wens en perfect te combineren met ieder interieur.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hier contact op met de dichtsbijzijnde Cinzento Dealer, doe inspiratie op via de Cinzento Pinterest pagina of bekijk hier de opgeleverde projecten van mensen die uw voorgingen.