Profielfoto van HomEvap

HomEvap

Kerkenbos 1334, 6546 BG NIJMEGEN

Over ons

De innovatieve bevochtiger van HomEvap verhoogt het comfort in elke leef- en werkomgeving en zorgt voor een gezond binnenklimaat. Nooit meer prikkende ogen, geïrriteerde neus of statische elektriciteit vanwege droge lucht.

Energiezuinige luchtbevochtiger en koeler

De innovatieve bevochtiger van HomEvap verhoogt het comfort in elke leef- en werkomgeving en zorgt voor een gezond binnenklimaat. Nooit meer prikkende ogen, geïrriteerde neus of statische elektriciteit vanwege droge lucht. Mensen met astma hebben veel baat bij een goede luchtbevochtiger. HomEvap reduceert stof en zorgt voor een constante en gezonde luchtvochtigheid in de woon- en werkomgeving. Daarnaast beschermt een goede luchtvochtigheid jouw meubilair, kostbare kunst, houten vloeren en muziekinstrumenten.

Veilig en gezond
De bevochtiger is standaard uitgerust met een preheater voor meer rendement en een legionellafilter voor een veilig en gezond binnenklimaat. Direct aan te sluiten op iedere WTW of als stand alone uitgerust met een fanbox.

Aangenaam binnenklimaat
Kun je jouw leef- of werkomgeving niet goed koelen, dan is de HomEvap Koeler de uitkomst. Dit duurzame apparaat zorgt in elke woon- en werkomgeving voor voldoende koeling voor een aangenaam binnenklimaat waardoor je bijvoorbeeld weer lekker kunt slapen tijdens de warme zomerse periode.

Besturing
De units worden standaard geleverd met een bedieningspaneel. Ze kunnen ook middels Modbus, Bacnet, 0-10Volt en aan/uit contact aangestuurd worden.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website.

Dealers

laatst toegevoegd
M&O Techniek B.V.'s profielfoto

M&O Techniek B.V.

Schipper Installatie's profielfoto

Schipper Installatie

Ventilatieland.nl's profielfoto

Ventilatieland.nl

Sikma Installatie's profielfoto

Sikma Installatie

SIEBERT INSTALLATIETECHNIEK's profielfoto

SIEBERT INSTALLATIETECHNIEK

Heluto installatietechniek's profielfoto

Heluto installatietechniek

Van Herwijnen Services's profielfoto

Van Herwijnen Services

Rooijakkers Installatietechnieken's profielfoto

Rooijakkers Installatietechnieken

Ontdek de 16 dealers