Long Life lamelparket

Bent u op zoek naar een houten vloer, maar wilt u zeker weten dat uw vloer lang mooi blijft? Kies dan voor Long Life lamelparket van Bax Houthandel. Long Life lamelparket (duoplank, combiplank of multivloer) is gemaakt als alternatief voor een massief houten vloer. Long Life lamelparket (19 mm dik) is opgebouwd uit een toplaag van 4 mm die watervast verlijmd is op watervast muliplex. Vloerdelen breder dan 25 cm hebben een toplaag van rond 3,5-3,0 mm. Net als massieve planken laat lamelparket zich heel mooi bewerken met transparante olie of kleur olie, om van het hout een specifiek karakter op te roepen. Een alleskunner waarmee u een vloer krijgt die zich kwalitatief op het hoogste niveau bevindt.

Productomschrijving

Een 26 cm brede gerookte eiken vloer. Deze eiken vloer is donker gerookt en met een naturel olie afgewerkt. Deze vloer is gemaakt in een lamelparket vorm van 19mm dik.

Deze hoogwaardige brede parketvloer heeft een eiken toplaag van 4mm die watervast is verlijmd op 15mm multiplex.

Deze gerookte eiken vloer kunt u bijn ons bekijken in onze fabrieksvestiging in Barneveld of in de andere showrooms in Utrecht, Amsterdam en Zoetermeer.

Europees eiken

Toepassingen en leginstructie

U kunt de vloer zelf (laten) installeren of gebruik maken van onze eigen leg teams.

Uitvoeringen