Partner

Bax Houthandel BV

Bax houthandel is een groothandel met particuliere verkoop. Tevens is Bax producent van massieve houten vloerdelen en lamelvloerdelen van onder andere: Eiken, Jatoba, Merbau en vele andere hardhoutsoorten. U kunt profiteren van het feit dat wij zelf laten importeren uit het land van herkomst, zelf schaven en installeren.

Bedrijfsoverzicht baxhouthandel.com

Long Life lamelparket

Bent u op zoek naar een houten vloer, maar wilt u zeker weten dat uw vloer lang mooi blijft? Kies dan voor Long Life lamelparket van Bax Houthandel. Long Life lamelparket (duoplank, combiplank of multivloer) is gemaakt als alternatief voor een massief houten vloer. Long Life lamelparket (19 mm dik) is opgebouwd uit een toplaag van 4 mm die watervast verlijmd is op watervast muliplex. Vloerdelen breder dan 25 cm hebben een toplaag van rond 3,5-3,0 mm. Net als massieve planken laat lamelparket zich heel mooi bewerken met transparante olie of kleur olie, om van het hout een specifiek karakter op te roepen. Een alleskunner waarmee u een vloer krijgt die zich kwalitatief op het hoogste niveau bevindt.

Productomschrijving

Een 26 cm brede gerookte eiken vloer. Deze eiken vloer is donker gerookt en met een naturel olie afgewerkt. Deze vloer is gemaakt in een lamelparket vorm van 19mm dik.

Deze hoogwaardige brede parketvloer heeft een eiken toplaag van 4mm die watervast is verlijmd op 15mm multiplex.

Deze gerookte eiken vloer kunt u bijn ons bekijken in onze fabrieksvestiging in Barneveld of in de andere showrooms in Utrecht, Amsterdam en Zoetermeer.

Europees eiken

Toepassingen en leginstructie

U kunt de vloer zelf (laten) installeren of gebruik maken van onze eigen leg teams.

Uitvoeringen

Meer lezen over
'Long Life lamelparket'?

meer van deze professional

eiken rustiek oxidatief

een bijzondere Eiken vloer behandeld met walnoten oxida...

eiken lamelparket 21cm

Eiken lamelparket in 21cm brede licht gerookte planken ...

US.eiken,OS grading 21cm

21 cm Amerikaans eiken OS grading in naturel olie. Alle...

Toon alle 39 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.