Familie van Velzen opgetogen met de plaatsing van COREtec vloer

De Familie van Velzen is heel opgetogen met de plaatsing door woonwinkel Woonmode uit Rijswijk van de COREtec® vloeren nav de renovatie in hun woning.

De Heer Cees van Velzen doet graag en met veel enthousiasme zijn verhaal:

“We zijn in contact gekomen met de mensen van woonwinkel Woonmode uit Rijswijk via het internetplatform. We vonden vrijwel onmiddellijk Woonmode toen we aan het zoeken waren op internet. Ze hebben een heel overzichtelijke website.

We waren eerst op zoek naar raamdecoratie en nadien hebben we ook onze zinnen gezet op vloeren. Bij Woonmode heeft de verkoper ons heelwat informatie gegeven over de nieuwe COREtec® vloeren en besteedde ook heel wat tijd aan ons en aan het product. Dat stelden we wel bijzonder op prijs.

Zo’n aanpak vindt men heden ten dage alleen maar meer bij een woninginrichtingszaken als Woonmode. Komt daarbij dat er bij Woonmode een fantastische opstelling staat van de diverse COREtec® vloeren en het ganse segment er gepresenteerd wordt. Dat gaf ons direct heelwat mogelijkheden qua keuze en we kregen instant antwoord op al onze vragen over de COREtec® vloeren.

COREtec® is ten andere ook een prachtig materiaal. We zochten een goede vloer om deze over de reeds bestaande plavuizenvloer te leggen zonder dat de bestaande vloer verwijderd hoefde te worden. In de plavuizenvloer waarop de COREtec® vloer gelegd is bevindt zich vloerverwarming. Aanvankelijk was ik bang dat de nieuwe vloer onvoldoende verwarmd zou worden, maar niets is minder waar, de COREtec ® voelt aangenaam warm aan. Qua designs zijn er bij COREtec® talrijke mogelijkheden. Ons oog viel bijna direct op het dobra oak design.

Daar we ongeveer 60 M2 COREtec® nodig hadden voor de woonkamer, was het interessant dat alles snel kon geleverd en geplaatst worden door de vakmensen van Woonmode. Op minder dan een dag was alles klaar en konden we terug onze woonkamer gebruiken, een luxe als je het mij vraagt ! De eigen plaatsers van Woonmode kennen echt wel hun vak ! De COREtec® vloer werd de eerste dag al direct aan een serieuze test onderworpen : er viel een glas rode wijn op de COREtec® vloer. Zonder beschadigingen kon de wijn onmiddellijk verwijderd worden en liet het geen sporen na op de vloer dankzij de zeer goede onderhoudsmiddelen van COREtec®”

Kenmerken van de COREtec® vloeren

100% watervast
Extreem stabiel
Huisdiervriendelijk
Geluiddempend
Eenvoudig te plaatsen
Slijtvast
Installatie op elke ondergrond
Geen acclimatisatie nodig
Ideaal voor vloerverwarming & -koeling
Antistatisch
Geïntegreerde kurklaag
Comfortabel & warm
Geen extra ondervloer nodig
Geen egalisatie van ondergrond nodig
Perfect voor project- en renovatiemarkt
Dezelfde dag beloopbaar

Meer informatie: www.coretecfloors.com en www.woonmode.nl