Binnenkijken | Appartement met onderhoudsvriendelijke PVC-vloer

Geef jouw huur appartement een metamorfose met een klik-pvc-vloer. Gemakkelijk en snel zelf te plaatsen, en zeer onderhoudsvriendelijk.

In dit rustig gelegen huurappartement kozen de bewoners ervoor om de bestaande, een ietwat verouderde vloer, te vervangen door een onderhoudsvriendelijke pvc-vloer. De keuze voor de Ivalo Oat klik-pvc van Parquetvinyl was snel gemaakt omwille van de strakke houtstructuur met het trendy bruin-grijze kleurenpallet, maar ook vanwege de geïntegreerde ondervloer, het gemakkelijke kliksysteem en de 100% waterbestendigheid.

Gemakkelijke en snelle plaatsing

Parquetvinyl is uitgerust met een geïntegreerde ondervloer, je hoeft dus geen extra ondervloer te voorzien. Elke plank of tegel is onderaan uitgerust met de ondervloer die kleine oneffenheden in de bestaande vloer opvangt. Deze pvc-vloer hoeft dus niet verlijmd te worden en kan je gemakkelijk zelf plaatsen. Deze vloer is daardoor perfect geschikt voor plaatsing in een huurhuis of huurappartement. Ook het gebruiksvriendelijke en stevige kliksysteem zorgt voor een heel gemakkelijke en snelle plaatsing. 

Onderhoudsvriendelijk

De bewoners van dit appartement waren ook op zoek naar het vloer die een minimum aan aandacht vraagt, net zoals een keramische tegelvloer. Het 100% waterbestendige karakter van Parquetvinyl was dus een groot pluspunt bij de keuze van deze pvc-vloer. Poetsen doe je gewoonweg met water en een kleine hoeveelheid zeep, bijvoorbeeld Easy Peasy Floor Care. Hierdoor is de vloer ook perfect geschikt als badkamer- of keukenvloer.

Geluidsdempende vloer

Binnen het aanbod pvc-vloeren van Parquetvinyl kan je ook kiezen voor de geluidsdempende pvc-vloeren uit de Nakuru collectie. Deze collectie werd speciaal ontwikkeld om het transmissie- en reflectiegeluid te dempen. Plaats je deze in een appartement, dan dempt niet alleen het weerkaatsingsgeluid binnen de kamer, maar ook het transmissiegeluid tussen twee aangrenzende ruimtes. Kortom, een win-winsituratie voor zowel jou als jouw buren.

Ook interesse in Parquetvinyl of een kijkje nemen in het aanbod? Ontdek alle collecties op www.parquetvinyl.nl