All-in badkamer 12.995,-

De All-in € 12.995,- badkamer van Baderie is een strakke badkamer die compleet wordt geleverd inclusief installatie.

Omschrijving All-in € 12.995,- badkamer

Nu met:

* Baderie meubel met spiegelpaneel
* Baderie wastafelkraan
* Baderie toiletcombinatie
* Baderie douchebak + cabine
* Baderie tegels
* Stijlvolle designradiator


De badkamer heeft alles wat je wenst in een comfortabele badkamer. Door de frisse uitstraling en de lichte meubels lijkt de badkamer nog een stuk ruimer. De grote douchebak en cabine geven je extra veel douchegemak, ook mede dankzij de overweldigende regendouche. Het strak witte badkamermeubel heeft 2 grote lades voor al je badkamerspullen zoals shampoo, douchezeep en handdoeken. De toiletcombinatie van de All Inclusive badkamer is opgebouwd met Baderie huismerk producten en bestaat uit een wit wandcloset met een soft close toiletzitting. Tot slot maken de mooie designradiator en de grote wandtegels de badkamer helemaal compleet.

Bekijk de All-in € 12.995,- badkamer

Afspraak

Ook de Baderie-adviseurs gaan bij de ontwerpen uit van de wensen van de klant. Iedere persoon is uniek wat betreft smaak, wensen en (woon)situatie. Deze kenmerken combineren de adviseurs met de verworven kennis van badkamerproducten en mogelijkheden. Op die manier volgt er altijd een uitvoerbare oplossing naar de wensen van de klant.

Maak direct een afspraak

Showrooms

Bij Baderie kun je kiezen uit vier verschillende badkamersferen: design, sfeervol, modern en klassiek. Maar er kunnen altijd combinaties gemaakt worden. Baderie adviseert en draagt ideeën en mogelijkheden aan. Je maakt hieruit een persoonlijke keuze. In de showrooms van Baderie komt dit concept terug in de badkamer opstellingen. Bij deze opstellingen worden naast de standaard inrichting altijd alternatieve meubels of sanitaironderdelen geplaatst, zo biedt Baderie je directe keuzemogelijkheden.

Zoek een Baderie showroom