Profielfoto van LAUFEN

LAUFEN

Meidoornkade 2a, 3992 AE Houten
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Over ons

Al 130 jaar levert het Zwitserse merk LAUFEN precisie, kwaliteit, design en duurzaamheid in het complete badkamerspectrum.

Welkom! Wat leuk dat u de tijd neemt voor LAUFEN. LAUFEN heeft geweldige badkamer producten en collecties ontwikkeld voor de complete badkamer neem rustig de tijd en laat je inspireren.

Achtergrond LAUFEN
LAUFEN is van origine een Zwitsers bedrijf met echte kwaliteitsproducten. Wij zijn gespecialiseerd in sanitaire oplossingen voor toilet en badkamer en doen dit 130 jaar met veel plezier. Bij ons staat de klant centraal, het belangrijkste is dat u blij bent met badkamer of toilet.

Designers
We werken bij LAUFEN met verschillende toonaangevende designers, zoals o.a. Patricia Urquiola, Marcel Wanders, Constantin Grcic en Kartell. Ook voor uw badkamer hebben we een passende oplossingen, volledig naar uw wens.

Producten
De producten van LAUFEN worden uitsluitend in Europa geproduceerd en tijdens het gehele productieproces wordt er rekening gehouden met het milieu. Onze keramieken producten worden gemaakt van SaphirKeramik. Dit materiaal is twee keer sterker, milieuvriendelijker en dunner dan traditionele keramiek.
Wij van LAUFEN bieden een breed assortiment producten aan o.a.:

Wastafels (met meubel)Enkele wastafels, waskommen of dubbele wastafels alles is mogelijk.

Baden
Inbouw-, vrijstaand, half-vrijstaand- of hoek-baden LAUFEN heeft het. 

ToilettenWandcloset of staand toilet in verschillende vormen en stijlen. 

Douche-wc’s
De Cleanet Navia en Riva zijn douche-wc met de uitstraling van een normaal toilet maar met zoveel meer opties. Meer informatie over de douche wc vindt u hier: https://www.laufen-cleanet.com/nl-nl/ 

DouchebakkenIn verschillende kleuren en maten te verkrijgen ook maat werk is mogelijk.

Bezoek de LAUFEN show space
Wilt u de producten in het echt zien of heeft u vragen dan nodigen we u graag uit in LAUFEN show space in Houten. De show space is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. Ook zijn we telefonische of via de mail te bereiken voor vragen.LAUFEN Benelux
Meidoornkade 2a
NL-3992 AE Houten
T. +31 (0) 33 450 20 90
info.benelux@laufen.nl 
www.laufen.nl