Je badkamer snel op temperatuur vanuit je luie stoel

Met de Vasco Climate Controle-app regel je altijd en overal de gewenste temperatuur van je badkamer.

Je zit lekker naar een spannende serie te kijken en wilt graag binnen een half uur een warm bad nemen? Toch moet je je serie even onderbreken om je elektrische radiator in de badkamer alvast aan te zetten. Je hebt tenslotte niet voor niks bewust gekozen voor een duurzame elektrische verwarming. Met de Vasco Climate Controle-app en een wifi-gestuurde elektrische radiator is deze situatie verleden tijd. Vanaf nu regel je altijd en overal de gewenste temperatuur van je badkamer!

Hoe werkt het?

De elektrische Vasco radiatoren werden tot voor kort aangestuurd door ofwel een regeling onderaan de radiator (E-Volve) of een ontvanger onder de radiator in combinatie met een losse RF-bediening (E-Volve RF). De nieuwe generatie regelingen zijn wifi-gestuurd, waarbij de compacte E-Volve Wifi-module je radiator aanstuurt. Hij communiceert via bluetooth met een kleine temperatuursensor die je in dezelfde ruimte plaatst (bij voorkeur niet naast een raam of deur). De volledige regeling gebeurt via de Climate Control-app op je smartphone. Door je elektrische radiatoren via de wifi-module te koppelen aan de Climate Control-app kun je allerlei instellingen programmeren. Het systeem bevat 4 standaard scenario’s (opstaan, weg, thuis, slapen) die je naar wens kunt aanpassen en zelfs uitbreiden. Resultaat: comfortabel en energiezuinig verwarmen!

Koppel je Vasco radiator aan de Climate Control App

De E-volve E-V-Wifi is zo ontworpen dat hij achter de radiator geplaatst kan worden en dus niet in het zicht hangt. Op deze manier combineer je comfort en gemak zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van je ruimte. E-Volve E-V-Wifi is beschikbaar wit of grijs en is combineerbaar met de elektrische radiatoren Beams Mono-EL, Oni-EL, E-Panel, Iris, Agave, Aster, Carré Bad, Zana Bad, Viola en Niva. De Climate Control-app is gratis downloadbaar voor iOS en Android. Klik hier om de handleiding te downloaden.

Verkooppunten vinden

Vind hier het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Meer van VASCO Bekijk alle

Vintage

Het verleden vormt voor veel interieurarchitecten en inrichters de inspiratie voor de aankleding en inrichting van een ruimte. Traditionele ontwerpen, 'klassiekers' worden dankbaar ingezet om de woning een retro look te geven. Vasco speelt hierop in met de kolomradiator Vintage. Deze robuuste radiator kenmerkt zich door een stoere en authentieke vormgeveing en hoge technische prestaties. Vintage is gebaseerd op het archetype van de kolomradiator van vroeger. De radiator Vintage is uitgevoerd in twee modellen, type 50 en type 90. het cijfer staat voor het aantal millimeters tussen de kolommen. Vintage komt het beste tot zijn recht in de unieke tranparante coating, het soort 'naakte' staal dat past in een industrieel loft of atelier, grote keuken of badkamer. De radiator kan ook in andere kleuren worden uitgevoerd. Deze kolomradiator is uitermate geschikt voor grotere ruimtes en kan zowel tegen de wand als op de vloer geplaatst worden. Door de natuurlijk hoge warmteafgifte zijn deze radiatoren ook uitermate geschikt voor lage temperatuurverwarming en elke gangbare warmtebron. Verkoopprijs vanaf € 250 (excl. BTW).

VASCO